ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flotte selskabslokaler: Event Aalborg har de perfekte rammer til selskaber og firmafester

Af Nathalia Hentze Nielsen

I løbet af et år er der rigtig mange muligheder for at holde en fed firmafest for kollegaer og samarbejdspartnere. 

Julefrokost, sommerfest, reception, oktoberfest… uanset hvad I ønsker at fejre, er der god hjælp at finde hos Event Aalborg, der tilbyder totale eventløsninger med professionel planlægningen fra start til slut.

Nogle virksomheder ønsker at afholde firmafesten i egne lokaler, men har I enten ikke plads, eller ønsker nye, flotte omgivelser kan festen også holdes i ét af Event Aalborgs to selskabslokaler.

Det er konkret på Maren Turis Gade og hos Odd Fellow på Boulevarden, at Event Aalborg tilbyder at sætte op til fest med alt fra opstilling og opdækning, mad, drinks og musik.

Flotte selskabslokaler: Event Aalborg har de perfekte rammer til selskaber og firmafester

Eventlokation i hjertet af Aalborg

Selskabslokalet på Maren Turis Gade 6 kan nærmest ikke blive mere centralt.

Det er Event Aalborgs eget lokale, og det er ingen overdrivelse at kalde det smukt. Lokalet ligger i Danmarks ældste og bedst bevarede købmandsgård, opført af daværende borgmester, Jørgen Olufsen, og det er opført i klassisk bindingsværk.

De synlige bjælker, hvidkalkede vægge og den flotte belysning, der kan dæmpes og farves efter behov, skaber en passende stemning til, hvad end formålet er.

Læs mere om selskabslokalet i Maren Turis Gade her.

Flotte selskabslokaler: Event Aalborg har de perfekte rammer til selskaber og firmafester

Charmerende lokation i Odd Fellow Palæet

På Boulevarden 20 ligger Odd Fellow Palæet, som udover at have en af Aalborgs mest unikke omgivelser, også er et af de mest interessante historiske steder.

Her har der gennem tiderne været mange prominente gæster på besøg fra hele verden, og I kan blive de næste. Den flotte sal med sildebensparket og originale stuk, danner nemlig den perfekte ramme for dit event.

Læs mere selskabslokalet i Odd Fellow Palæet her.

Flotte selskabslokaler: Event Aalborg har de perfekte rammer til selskaber og firmafester

Styr på alle detaljerne

Én meget tilfreds kunde, der har benyttet sig af Event Aalborgs totalløsning på Maren Turis Gade 6 er fodboldklubben AaB af 1885.

“Torsdag d. 10. juni afholdt jeg et arrangement for 35 erhvervsdrivende personer. Fra start til slut har jeg følt mig rigtig godt behandlet af både Matias og personale. Der var styr på alle detaljerne, hurtige svartider, god service og nogle flotte og hyggelige lokaler.

I AaB af 1885 vil vi til hver en tid anbefale Event Aalborg som lokation for et arrangement, og vi kommer helt sikkert til at besøge dem igen engang!” skriver Jens Nygaard Larsen, der er salgschef og kommerciel ansvarlig i AaB af 1885 på Trustpilot. 

Personaleforeningen fra Ankestyrelsen benyttede sig også af lokalet på Maren Turis Gade og kan ligeledes istemme med en positiv oplevelse:

“Vi holdt vores sommerfest i Event Aalborgs lokaler i Maren Turis gade. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk omkring, hvorvidt der kunne være 88 mennesker derinde, men det var bestemt ikke noget problem.

Maden fra Simon’s var helt igennem fantastisk, og der blev endda taget hensyn til madallergier og lignende, uden noget der ligner problemer – og Simon selv var endda til stede til at præsentere menuen.

Musikken var glimrende, servicen var rigtig god (med mindre man skulle køre hjem) – man kunne nærmest ikke få lov at tømme sit glas. Kan varmt anbefale EventAalborg til store fester,” skriver de på Trustpilot. 

Læs mere og bestil din næste firmafest hos Event Aalborg.

Del artikel