ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sejren er hjemme: Guf og Kugler er Danmarks bedste ishus

Af Stine Kjølby Christensen

Det var ellers tæt løb mellem Vaffelhuset i Kerteminde og Guf og Kugler i Nibe, der begge kæmpede om at blive kåret til Danmarks Bedste Ishus 2022.

Guf og Kugler blev dog den endelige vinder og kan altså nu bryste sig af den fornemme titel, som mere end 5000 stemmer altså i den grad understregede, at de fortjente.

“Det var svært at have is i maven til sidst, men det lykkedes!” siger Ismutter begejstret om sejren, der altså blev afgjort med få hundrede stemmer til forskel.

“Afstemningen har jo bølget frem og tilbage de seneste par dage, så jeg har bare siddet og gloet på den hvert 10. minut. Men det har været helt fantastisk at mærke opbakningen fra nogle skønne heppere, så vi er glade!”

Sidste år måtte Guf og Kugler i Nibe tage sig til takke med en 10. plads, mens man i 2020 slet ikke nåede i top 20. I 2019 var Guf og Kugler i Aalborg at finde på en flot tredjeplads, mens isbutikken i Nibe endte på en 10. plads.

Tilbage i 2018 fik Guf og Kugler i Nibe dog titlen på CV’et og kan dermed nu kalde sig for dobbelt guldvinder.

Sejren er hjemme: Guf og Kugler er Danmarks bedste ishus

En kombination af mange ting

Men hvorfor er det så, at Guf og Kugler har Danmarks bedste is?

Ismutter, Charlotte, har et bud:

“For det første har vi en masse loyale is-nydere, der har en stor andel i vores ishus. Vi elsker at lytte til dem og få inspiration til nye varianter og til nye måder at sætte tingene sammen på,” forklarer Charlotte Korsholm og fortsætter:

“Vi tager os tiden til kunderne for at finde ud af, om de er en lille lakridspige – eller en chokoladegris? Vi er ikke bange for at tone os ind på hinanden og selvfølgelig også give en helt masse af os selv.

Vi tør at være lidt skæve og fjollede, og det tror jeg, at vi alle sammen har brug for.”

Masser af nye tiltag

Derudover er Ismutter selvfølgelig heller ikke i tvivl om, at de lækre produkter også har en stor andel af sejren.

“Vi laver jo så mange ting selv helt fra bunden, og det tror jeg også gør forskellen,” siger hun.

Guf og Kugler åbnede for sæsonen tilbage i marts og kunne blandt andet tilbyde de is-glade nordjyder en helt ny “jydehat”, der kan monteres på toppen af din is.

Derudover er Guf og Kugler også næsten blevet selvforsynende, og deres is er hovedsageligt hjemmelavet – måske er det netop det, der sørgede for den endelige sejr for Danmarks bedste ishus?

MigogAalborg ønsker Guf og Kugler stort tillykke med sejren.

Del artikel