ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grønt lys til vild nyhed: Aalborg får sit eget “Sejlet” på Havnefronten

Af Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Aalborg er på vej til at markere sig i den internationale elite med en vaskeægte verdensnyhed.

Der er nemlig givet grønt lys til det vildeste byggeprojekt på Havnefronten, hvor der skal bygges en tro kopi af Burj Al Arab – også kendt som Sejlet i Dubai.

Den arkitektoniske perle skal bygges, hvor KMD-bygningen er placeret i dag med en tilbygning af en kunstig ø, og den kommer til at tårne 321 meter over Limfjorden præcis som i Dubai.

Projektet finansieres af pengestærke folk fra De Forenede Arabiske Emirater, som ønsker at skabe et skandinavisk ferieparadis lige her i Nordens Paris – som jo så nok snart ændrer navn til Nordens Dubai.

Aalborg Kommune har sikret sig studieboliger

Milliardærerne fra Dubai har allieret sig med lokale kendte investorer som Mads Peter Veiby og Jacob Risgaard, der får opkaldt suiter efter dem i det vilde hotel, som kommer til at være blandt verdens lækreste.

Aalborg Kommune har dog sat visse betingelser for at opføre det vilde projekt, fortæller Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen til MigogAalborg.

“Vi har sat som et krav, at der skal være studieboliger som maksimalt må koste 3000 kr. i husleje om måneden på de øverste etager. Det synes vi er vigtigt for at vise, at vi holder benene solidt plantet i den nordjyske muld.

Vi er også i dialog med investorerne omkring at få flere ældreboliger ind i projektet for at få en god alsidighed,” forklarer Kastrup-Larsen.

Burj Al Arab, også kaldet ”Sejlet” pga. hotellets karakteristiske design, er blevet Dubais vartegn.

Hotellet er opført på en kunstig ø 280 meter fra stranden ved Jumeirah Beach Hotel og er med sine 321 meter verdens højeste suitehotel.

Grønt lys til vild nyhed: Aalborg får sit eget "Sejlet" på Havnefronten

Nordens vildeste cocktailbar

Her i Aalborg er der altså planer om både hotel, boliger og ikke mindst Nordens vildeste cocktailbar.

Det er nemlig tiltænkt, at aalborgenserne skal have serveret drinks i Penthouse-etagen med view ud over hele Aalborg-området.

Det var især et krav fra de lokale investorer, at der skulle være en cocktailbar, som man ikke har set mange andre steder.

Hverken Jacob Risgaard, Mads Peter Veiby eller de udenlandske investorer ønsker at udtale sig på nuværende tidspunkt omkring “Sejlet” i Aalborg og Nordens Dubai, men de fastslår alle, at det var vigtigt, at nyheden blev sluppet løs på netop denne eksakte dato.

Som I sikkert har luret så var dette årets aprilsnar fra MigogAalborg

Del artikel

Andre læser også