ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sejl julen ind: Fjord Line inviterer på All Inclusive Julecruise

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard
default
default

Er du typen, der ligesom os, næsten ikke kan vente med at finde den store julekasse frem og spille ”Last Christmas” på repeat?

Så har vi fundet den perfekte juleoplevelse for dig.

Fra den 11. november og helt frem til den 22. december 2022 kan du nemlig gå ombord på et af Fjord Lines fantastiske all inclusive julecruises, hvor der absolut ikke er sparet på noget.

Turen går til enten Langesund eller Bergen – men i ægte cruise-stil er du ombord på båden, fra du går ombord i Hirtshals, og til færgen lægger til selvsamme sted igen.

Der er skruet op for julestemningen – men helt ned for priserne. Dagscruiset til Langesund er inklusive både morgen- og aftenbuffet med drikkevarer og starter ved kun 399 kroner pr. person.

Er du til en lidt længere tur, kan du komme til Bergen og retur med to nætter i en skøn kahyt samt både morgen- og aftenbuffet med drikkevarer fra kun 825 kroner pr. person.

Du finder begge cruises lige her

Sejl julen ind: Fjord Line inviterer på All Inclusive Julecruise

Program for turen

Fjord Line har sørget for, at du kan komme ombord og mærke julestemningen, hvad enten du har en eller flere dage ledige i kalenderen.

Cruise til Bergen

Dette cruise er med to overnatninger ombord. Færgen lægger fra Hirtshals Havn kl. 20.00 om aftenen, og du får nøglekortet til din egen skønne kahyt, som er med i prisen. Færgen vil næste morgen kort lægge til i Stavanger, før den sejler videre mod Bergen.

Efter en god nats søvn kan du næste morgen gå ombord i en overdådig morgenbuffet inklusive juice, kaffe og en skøn udsigt til smukke norske fjelde.

Efter at have spist dig mæt, kan du gå på oplevelse i de mange aktiviteter på færgen eller lade skuldrene falde til ro og bare nyde udsigten fra loungen, hvor Fjord Line sørger for hyggelig underholdning flere gange i løbet af dagen.

Du kan undervejs se frem til en smuk tur, der tager dig så tæt på land, at du kan nyde udsigten til de norske fjelde og hyggelige byer.

Om eftermiddagen ankommer færgen til Bergen, hvor den lægger til i en time. Der er derfor ikke mulighed for at gå i land.

Efter en hel dag med oplevelser ombord, er det blevet tid til et af turens største højdepunkter – nemlig den helt fantastiske julebuffet i Commander Buffet, som selvfølgelig er inklusive drikkevarer, både dem med og uden alkohol. De dygtige kokke har sørget for et kæmpe julebord med masser af både danske og norske juleretter.

Når du har fået fyldt maven, og aftenen går på hæld, kan du lægge dig til køjs i din kahyt. Næste dag ankommer du til Hirtshals tidligt på formiddagen, hvor du kan gå i land med bagagen fyldt med gode oplevelser.

Du kan booke dit cruise til Bergen lige her.

Sejl julen ind: Fjord Line inviterer på All Inclusive Julecruise

Cruise til Langesund

Denne dagstur begynder med ombordstigning i Hirtshals kl. 8.00 om morgenen, hvor dagen starter i den overdådige morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer – inklusive drikkevarer. Lad roen finde sig til rette, imens du nyder udsejlingen med udsigt over Skagerrak.

Færgen vil kl. 14.30 lægge til i Langesund, og efter en time vender den retur mod Hirtshals. Dagen skal du naturligvis bruge på at udforske den julepyntede færge og de mange oplevelser, Fjord Line har planlagt undervejs.

Man kan næsten ikke sige cruise uden også at sige Tax Free-shopping. Derfor har Fjord Line på Langesund-turen helt eksklusivt sørget for, at du resten af året får hele 20% rabat i den 500 m2 store Tax Free-butik*.

Til aften vil du igen kunne sætte dig til bord i Commander Buffet, hvor du ligesom på turen til Bergen kan gå ombord i den lækre julebuffet, der ligeledes er inklusive drikkevarer.

Klokken 21.30 er færgen tilbage i Hirtshals, hvor du kan gå i land efter en dag i julehyggens tegn.

Book dit cruise til Langesund lige her

*NB: Enkelte varegrupper er undtaget rabatten.

Oplevelser og shopping i særklasse

Hvad end du vælger turen til Bergen med to overnatninger eller dagsturen til Langesund, er der garanti for hyggelig underholdning, et julepyntet skib og ikke mindst mulighed for at få julegaven til enten dig selv eller dine kære i hus.

Undervejs kan du gå på oplevelse i et rent slaraffenland af shopping. Først om fremmest finder du ombord på begge færger en 500 m2 stor Tax Free-butik, og er du til mode, bør du helt sikkert lægge vejen forbi Fjord Lines Fashion-butik.

I loungen på begge cruises kan du i løbet af dagen blive underholdt af færgens skønne bands, som vil sørge for søde jule-rytmer. Og om eftermiddagen kan du spille med om fede præmier til julebanko i loungen.

Hvad: All-inclusive julecruise med Fjord Line
Hvor: Fra Hirtshals til enten Bergen eller Langesund – og retur
Hvornår: Fra den 11. november til den 22. december 2022

Del artikel

Andre læser også