Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sej kvinde: Stine fra Aalborg løb 246,8 kilometer på rekordtid

Af Michael Qureshi

Her i Aalborg har vi nogle helt vildt seje kvinder.

En af dem er Stine Rex, der til daglig er fitness-koordinator i DGI Huset i Nordkraft. Lørdag gennemførte hun ekstrem-løbet Spartathlon i Grækenland som blot den sjette danske kvinde nogensinde og ikke mindst som den hurtigste i det felt.

Stine Rex løb, og hold nu godt fast, 246,8 kilometer på blot 30 timer, 13 minutter og 37 sekunder. Kravet var, at hun skulle gennemføre det under 36 timer, så det er en fuldstændig vanvittig præstation, at hun klarede det seks timer under tidscuttet.

Kollegerne i DGI Huset i Nordkraft har heppet på Stine via Facebook, og over for TV2 Nord lægger de ikke skjul på, at de er stolte over deres seje kollega.

– Vi er simpelthen så imponerede over vores kollega. Vi turde kun håbe på at få hende hjem i ét stykke, for det er virkelig et hårdt løb, men Stine gav den max gas som altid, siger Carina Lind Husum, daglig leder i DGI Huset i Nordkraft, til TV2 Nord.– Stine træner jo hver dag, og hun løber rundt til alt – når hun skal hente børn, og når hun skal på arbejde. En tur på 3-4 timer er ingenting for hende, tilføjer Carina Lind Husum.

Spartathlon Ultra Race er et af verdens hårdeste ekstremløb og ruten er fra Athen til Sparta.

Stine Rex blev i øvrigt også en flot nummer 35 ud af de 392 løbere i det hårde græske løb.

Fik du læst?

Vinbar er det nye sort: Her er fire gode bud i Aalborg

 

Del artikel

Andre læser også