Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens værste seriemordere: Sebastian Richelsen holder foredrag i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Skal du være med til en intens aften med nervepirrende stemning og uhyggelige fortællinger?

Journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen, der nok især af kendt for sin podcast og bog om Amagermanden og som vært på true crime-serien Ind i mørket, kommer til Aalborg den 13. september for at fortælle om sit arbejde.

Foredraget hedder Ondskab, og her kan du høre om, hvem den typiske seriemorder er – og ikke mindst hvordan ondskaben er opstået hos denne person.

Belyser de nyeste teorier

Sebastian Richelsen fremhæver som eksempler nogle af verdens værste seriemordere og går i dybden med den danske seriemorder Amagermanden – og sætter fokus på hans angstprovokerende dobbeltliv.

Sebastian Richelsen tager også pulsen på de nyeste teorier. Nogle af de spørgsmål, han vil dykke ned i under foredraget er:

Hvem er seriemordere, og hvor kommer ondskaben fra? Hvad adskiller seriemorderne, og hvad driver dem? Og hvordan efterforsker politiet serieforbrydere?

Erfaren efterforsker

Sebastian arbejdede i politiet fra 2006 til 2016, hvor han ved siden af arbejdet læste til journalist.

Han har siden arbejdet med true crime på flere forskellige platforme og er blandt andet kendt fra tv-programmet Forbrydelsen på Kanal 5, for Seriemordere på Dplay, og har været medvært på Radio24syv programmet Politiradio.

Efter foredraget er der mulighed for at spørge ind til Sebastian Richelsens tidligere arbejde som efterforsker og om tilblivelsen af foredraget.

Glæd dig til en aften i efterforskningens tegn.

Hvor: Foredraget Ondskab i A2
Hvornår: 13. september 2021 kl. 20.00
Pris: 279 kroner, køb din billet her.

Del artikel

Andre læser også