Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se dig godt for til Black Friday

Af Redaktionen

Køb det du mangler Black Friday

Vi i Danmark er så småt ved at vænne os til den årlige Black Friday. Selvom navnet Black Friday startede i Philadelphia før år 1961, er det først i år 2013 at danske webshops, begyndte at gøre brug af den kendte amerikanske mærkedag. Man kaldte i 1961 dagen for Black Friday, for at markere den store trafik dagen efter Thanksgiving i USA, som ligger den fjerde torsdag i november. I år 2005 blev Black Friday for alvor en stor handelsdag i USA og i 2015 blev dagen for alvor også kendt i Danmark, da det var den største handelsdag i danmarkshistorien. 

Ting du kan købe Black Friday

Black Friday er en rigtig god dag at købe de ting, du mangler. Det kan for eksempel betale sig at købe Black friday cykler. Det er svært at undgå at have brug for en cykel i dag, men det kan også tage tid at finde det rette tilbud. Det er nemlig ikke bare lige at gå ud og investere i en cykel. Bor du for eksempel i centrum og skal fra a til b, vil det være lettere at tage cyklen end bilen. Derudover er det også bedre for klimaet at tage cyklen frem for bilen. Går du dermed og tænker, at det er nu du bør investere i en cykel er Black Friday et oplagt tidspunkt at gøre dette på. 

Det er oplagt at købe de ting, du har brug for på Black Friday. Dagen er kendt for sine mange tilbud, som du som forbruger kan gøre brug af. Du kan dermed spare en del på de varer, du har brug for om det så er gryder og pander, håndklæder eller et tv. 

Er Black Friday noget fusk?

Man kan spare penge på diverse produkter på Black Friday, men vi hører også ofte om, hvordan forretningerne snyder sine kunder på Black Friday. Nogle virksomheder i USA vælger for eksempel at sætte priserne op på de produkter, de ved at flere forbrugere vil investere i Black Friday. De kan derved på Black Friday sige, man sparer så og så meget i forhold til normalprisen, selvom den nye pris er, hvad den normalt ville have været. 

Derudover kan flere virksomheder også lade være med at køre de normale tilbud de ellers har, da de venter til at Black Friday kommer. Hvis forbrugere har tjekket virksomhedens produkter i en længere periode og ikke kan se, at prisen på produktet er ændret, kan det få dig til at købe, da du muligvis vil tro, at produktet ikke vil komme på tilbud. Der findes nemlig også mange virksomheder, som ikke støtter op om Black Friday. For tankegangen bag at man måske køber noget, kun fordi det er på tilbud kan hurtigt blive overfladisk. Virksomheder støtter dermed ikke konceptet om de store tilbud, da de ønsker at forbrugerne er tro og loyale mod virksomhedens mærke. 

Vær dermed opmærksom på, hvad varerne normalt koster, inden du vælger at investere i dem på Black Friday.