ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se de bedste film, serier og programmer, når det passer dig

Af Redaktionen

Mange danskere har i dag en travl hverdag. Det kan gøre det svært at få flow-kanalernes programflader til at passe ind, fordi du ikke kan se programmerne, når du gerne vil.

Heldigvis er der gode løsninger på problemet. Med alternativer som forskellige streamingtjenester er det blevet nemt for dig at se TV, når du gerne vil.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad streaming er. Samtidig giver vi dig et bud på en dansk streamingtjeneste, der viser dig alt det bedste indhold. Du slipper for at tilpasse dit skema efter kanalerne, og i stedet finder du selv dit indhold, når det passer ind.

Streaming vinder over flow

I dag findes der et væld af streamingtjenester. Det gælder både de danske tjenester som Viaplay og de udenlandske som Netflix. Inden for de seneste 10 år har streamingtjenesterne taget danskerne med storm.

Før i tiden var flow-kanalerne vores foretrukne måde at se TV på, men i dag ser billedet helt anderledes ud.

Streamingtjenester er en underholdningsplatform, hvor du selv kan vælge det indhold, du gerne vil se. Den såkaldte pull-effekt kommer til sin ret, hvor du trækker det indhold ud, du gerne vil se. Den store fordel ved streaming er, at du kan starte og stoppe programmerne. Du behøver ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt. Du kan i stedet gå til og fra et program.

Viaplay hitter i Danmark

Foruden de store giganter på streamingmarkedet har flere danske udbydere også lanceret en tjeneste. Heriblandt finder vi Viaplay, der er blevet særdeles populær. Viaplay rummer et væld af underholdningsformater, der blandt andet er de danske reality-programmer. På Viaplay kan du se både danske og udenlandske produktioner.

Hvis du gerne vil se Viaplay, er det nemt og ligetil. Det eneste, du skal sørge for, er at få tegnet et Viaplay-abonnement. Herefter kan du tilgå alle Viaplay-kanaler og -programmer, når du har lyst. Du får også adgang til Viaplay-film, hvor du både finder nyheder og originale filmklassikere.

Viaplay behøver du ikke kun se derhjemme. Deres app gør det nemt for dig at tage streaming med på farten eller ferien. Selvom Viaplay er en dansk tjeneste, kan du uden problemer streame det i udlandet. Det kræver kun, at du rejser inden for EU for at kunne tilgå dit Viaplay-abonnement.

Del med andre, og design selv

Viaplay giver dig muligheden for at koble flere forskellige profiler på dit abonnement. Det giver dig mulighed for at dele med resten af familien, så alle kan få glæde af det store underholdningsudbud.

Hvis du ikke helt er klar til at give afkald på dine flow-kanaler, kan du kombinere begge dele. Nogle udbydere har gjort det muligt at udvælge de kanaler, du gerne vil se og betale for. På den måde designer du dit eget kanaludbud efter dine præferencer.

Abonnerer du på en fast TV-pakke i dag, kan det vise sig at være en billigere løsning med en streamingtjeneste. Du betaler kun for det indhold, du gerne vil se. Desuden kan du få det hele samlet ét sted, så det er nemt og overskueligt at tilgå.

Del artikel

Andre læser også