Se de bedste film, serier og programmer, når det passer dig

Skrevet af: Redaktionen

Mange danskere har i dag en travl hverdag. Det kan gøre det svært at få flow-kanalernes programflader til at passe ind, fordi du ikke kan se programmerne, når du gerne vil.

Heldigvis er der gode løsninger på problemet. Med alternativer som forskellige streamingtjenester er det blevet nemt for dig at se TV, når du gerne vil.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad streaming er. Samtidig giver vi dig et bud på en dansk streamingtjeneste, der viser dig alt det bedste indhold. Du slipper for at tilpasse dit skema efter kanalerne, og i stedet finder du selv dit indhold, når det passer ind.

Streaming vinder over flow

I dag findes der et væld af streamingtjenester. Det gælder både de danske tjenester som Viaplay og de udenlandske som Netflix. Inden for de seneste 10 år har streamingtjenesterne taget danskerne med storm.

Før i tiden var flow-kanalerne vores foretrukne måde at se TV på, men i dag ser billedet helt anderledes ud.

Streamingtjenester er en underholdningsplatform, hvor du selv kan vælge det indhold, du gerne vil se. Den såkaldte pull-effekt kommer til sin ret, hvor du trækker det indhold ud, du gerne vil se. Den store fordel ved streaming er, at du kan starte og stoppe programmerne. Du behøver ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt. Du kan i stedet gå til og fra et program.

Viaplay hitter i Danmark

Foruden de store giganter på streamingmarkedet har flere danske udbydere også lanceret en tjeneste. Heriblandt finder vi Viaplay, der er blevet særdeles populær. Viaplay rummer et væld af underholdningsformater, der blandt andet er de danske reality-programmer. På Viaplay kan du se både danske og udenlandske produktioner.

Hvis du gerne vil se Viaplay, er det nemt og ligetil. Det eneste, du skal sørge for, er at få tegnet et Viaplay-abonnement. Herefter kan du tilgå alle Viaplay-kanaler og -programmer, når du har lyst. Du får også adgang til Viaplay-film, hvor du både finder nyheder og originale filmklassikere.

Viaplay behøver du ikke kun se derhjemme. Deres app gør det nemt for dig at tage streaming med på farten eller ferien. Selvom Viaplay er en dansk tjeneste, kan du uden problemer streame det i udlandet. Det kræver kun, at du rejser inden for EU for at kunne tilgå dit Viaplay-abonnement.

Del med andre, og design selv

Viaplay giver dig muligheden for at koble flere forskellige profiler på dit abonnement. Det giver dig mulighed for at dele med resten af familien, så alle kan få glæde af det store underholdningsudbud.

Hvis du ikke helt er klar til at give afkald på dine flow-kanaler, kan du kombinere begge dele. Nogle udbydere har gjort det muligt at udvælge de kanaler, du gerne vil se og betale for. På den måde designer du dit eget kanaludbud efter dine præferencer.

Abonnerer du på en fast TV-pakke i dag, kan det vise sig at være en billigere løsning med en streamingtjeneste. Du betaler kun for det indhold, du gerne vil se. Desuden kan du få det hele samlet ét sted, så det er nemt og overskueligt at tilgå.

Bølge af knivstikkerier fortsætter: Intensiv patruljering er nu iværksat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af også denne sag, og det førte til, at der i nat blev anholdt en 16-årig ung mand for knivstikkeriet, der tidligere i dag, kl. 11.30, er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi understreger, at politiets efterforskning er meget bred, og det betyder, at det indgår i efterforskernes opklaringsarbejde, at der kan være en sammenhæng mellem de nu tre tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Anders Uhrskov kan dog ikke af hensynet til sagens videre efterforskning kommentere præcist på sammenhængen mellem sagerne.

”Men jeg kan sige så meget, at der er tale om uoverensstemmelser internt imellem nogle unge mennesker, der udvikler sig og eskalerer,” siger vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag understreger, at den almindelige borger ikke skal frygte at gå på gaden i Aalborg eller andre steder i politikredsen.

”Det er intet i vores efterforskning, som tyder på, at borgerne skal frygte at blive involveret i det her. Det er en klar intern uenighed.”

Skruer op for patruljering

Ud over den massive efterforskning af alle tre sager så har Nordjyllands Politi indledt en intensiv såkaldt tryghedsskabende patruljering i og omkring Aalborg.

”Vi har skruet op for patruljetrykket, så man vil se en hel del mere politi i især Aalborg end normalt. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” fastslår vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der skete også i denne uge et fjerde tilfælde af knivstikker i Klarup – men det er politiets klare opfattelse, at der her er tale om en isoleret hændelse, der ikke har relation til de øvrige tre tilfælde.

Helt genialt: Nu kan du få en Joe Exotic is i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, vi har kunnet samles om i corona-nedlukningen, er det den helt vanvittige historie om Joe Exotic, Carole Baskin, de eksotiske dyr og alle de andre excentriske og mystiske bifigurer i Netflix’s Tiger King.

Dokumentarserien er en af de mest populære serier på Netflix nogensinde, og internettet er svømmet over med konspirationsteorier, memes og vilde historier om det helt obskure univers.

Og nu er selveste Joe Exotic kommet til Aalborg. Eller næsten da.

Smagen af Joe Exotic vækker begejstring

Café Salt i Vestre Fjordpark har nemlig omdøbt deres Solero Exotic til Joe Exotic – til ære for den excentriske hovedperson i dokumentaren.

Og dømt ud fra både udseende og smag passer is-varianten faktisk aldeles fremragende til Joe Exotic aka. Tiger King. For det første er isen tigerstribet, og så har den smag af vanilje og eksotisk frugtsorbet – lige i Joe’s ånd.

Men når du bestiller en kugle Joe Exotic, får du også et par bevingede ord med på vejen.

Ejer Katerina Komselis har nemlig fået personalet til at råbe “Carol Baskin, that god damn bitch down in Florida!”, som Joe Exotic udbryder ofte i Netflix-hittet.

Lækkert is hver eneste dag resten af sommeren

De gode nyheder i Café Salt stopper ikke der.

De har nemlig meldt ud, at de har åbent hver eneste dag hele sommeren, og det på trods af manglende vand i bassinet.

Det er Aalborg Kommune, der tøver med at fylde vandet op, da de frygter store menneskemængder, som det vil tiltrække.

MigogAalborg følger naturligvis sagen og melder ud lige så snart, der er nyt.

Indtil da kan vi glæde os over fuldstændig fremragende vejr i pinsen, hvor DMI lover op mod 25 grader både i dag og i morgen. Helt perfekt vejr til en Joe Exotic med ekstra guf.

Du finder Joe Exotic og Café Salt i Vestre Fjordpark.

Azzurra runder et skarpt hjørne: Fejres med gratis kaffe to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du gratis fornøjelser? Elsker du god kaffe?

Så har vi en god nyhed til dig.

Azzurra er kendt og elsket af mange nordjyder, og i år kan de fejre hele 30 års-jubilæum her i byen.

Det fejrer de med en række tiltag i løbet af året, og det kan allerede komme dig tilgode på mandag, den 1. juni.

Gratis kaffe til folket

De første 300 mennesker, der kigger forbi restauranten på Jens Bangsgade 15 på mandag, kan nemlig få en helt gratis coffee to-go fra den italienske restaurant lækre espresso-maskine.

“Vi mener selv, at vi kan tilbyde noget af det bedste kaffe i Aalborg, og I skal være velkomne til at komme forbi og bedømme det selv,” skriver de blandt andet på Facebook.

Mandag er jo 2. pinsedag, og det betyder også specielle åbningstider. Du kan derfor hente din gratis kop kaffe fra klokken 17.00 – 21.00 på mandag.

Vejret bliver fuldstændig fremragende på mandag med 25 grader, så det ligner en oplagt mulighed for at tage en lækker kop kaffe med ud i aftensolen – eller tage den med, når du har spist lidt lækkert i restauranten.

Hvad: Gratis kaffe to-go
Hvor: Azzurra, Jens Bangsgade 15.
Hvornår: Mandag d. 1. juni kl. 17-21