Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild gourmetmiddag: Kom til helt særlig caviar-aften på Restaurant Bühlmann

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det har været småt med ferierejser det seneste år, men søger du en oplevelse udover det sædvanlige, behøver du faktisk ikke tage så langt væk.

En kort køretur fra Aalborgs midtby ligger det skønne, historiske herregårdshotel Scheelsminde, og her er der altid garanti for ekstraordinære arrangementer, der kombinerer gastronomi og historiefortælling.

Hotellets næste store arrangement sætter en særlig salt delikatesse i centrum, når de afholder et eksklusivt caviar arrangement lørdag den 5. juni.

Det bliver en helaftensoplevelse med 10 serveringer, vin-menu, masser af caviar og fint besøg fra Kevin, der kommer fra caviarhuset Rossini.

“Vi har lavet et samarbejde med Rossini Caviar, som tager alle vores gæster gennem en rejse med deres lækre produkter.

I løbet af aftenen vil der være rigtig mange serveringer, som kombineret med caviar giver et flot sammenspil,” forklarer Nadia Bach, der er event- og hotelchef hos Scheelsminde.

Fantastisk aften i sigte

De færreste ved det måske, men caviar er en ekstrem alsidig madvare, der kan give salt til enhver ret på en sofistikeret måde; hvad enten det er forretten, hovedretten eller desserten.

Det får du lov til at opleve på egne smagsløg, når Scheelsminde køkkenchef, Christian Nurup, tager dig på en rejse af smagfulde serveringer, der skal illustrere fortællingen om de danske sæsoner.

Vild gourmetmiddag: Kom til helt særlig caviar-aften på Restaurant Bühlmann
Nadia Bach, event- og hotelchef, og Christian Nurup, køkkenchef hos Scheelsminde, står klar til at byde gæster velkommen den 5. juni.

Med til de 10 serveringer følger en vin-menu med en række store, klassiske vine, men der vil også være helt nye oplevelser – f.eks. alkoholfrie hjemmelavede safter og juicer, der er lavet på opskrifter fra Nadias bedstemor.

Alt i alt kan du forvente en fantastisk aften i Restaurant Bühlmanns nyrenoverede gourmetafdeling, hvor du samtidig kan nyde det smukke syn af herregårdsparken, køkkenhaven og drivhuset.

Arrangementet er en fejring af Scheelsminde 60 års jubilæum. Jubilæet var egentligt sidste år, men fordi hotellet desværre måtte aflyse mange arrangementer, har de valgt at markere det i år.

Læs mere om arrangementet, og hvordan du bestiller plads her.

Hvad: Caviar event
Hvor: Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV
Hvornår:
Lørdag, 5. juni, fra kl. 17.30