Sceneskræk og kristen efterskole: 10 “hemmeligheder” om mig

Skrevet af: Amanda Palm

Det er ved at være jul og nytår.

Det betyder, at der skal reflekteres over et virkelig spændende år for mig. Det kommer der helt sikkert et indlæg om før nytår, men jeg har tænkt, at jeg ofte ikke når at få svaret på mange gode spørgsmål fra jer, som følger lidt med i mit liv på sidelinjen.

Mange har blandt andet spurgt til min tatovering, så jeg har lavet 10 ting I nok ikke vidste om mig. Håber det giver jer et lidt større indblik i, hvem jeg er.

1. Der er ikke mange, som ved det, og nok heller ikke mange som tror det om mig, men jeg har faktisk gået på en kristen efterskole i 10. klasse. Deraf kommer min tatovering også på håndledet (kors).

Jeg ER STOLT af at have gået på den efterskole. Det var et fantastisk år, jeg havde, hvor jeg lærte rigtig meget både fagligt og også rent menneskeligt.

Ikke fordi jeg på nogen måde er ekstremist i forhold til kristendommen, men jeg er enig i mange ting fra Biblen. Jeg synes, at der er en masse fornuft og gode værdier fra Biblen; ”behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet”, ”vær god imod andre” osv.

Det er vigtigt at hjælpe andre og ønske det bedste for andre. Vær glad og taknemmelig for det man har i livet, og ønsk aldrig noget dårligt for andre, om det så er din værste fjende. Jeg er sikker på, at man når lænest i livet med troen på sig selv og en positiv indstilling.

2. Jeg lider af den største sceneskræk!!

Det er selvfølgelig svært at tro på, når man har været på tv og laver det, jeg gør på de sociale medier. MEN det er slet ikke det samme, som at stå overfor en masse mennesker!

Mine øjne begynder at løbe i vand, så jeg ligner en, der er ved at begynde at græde, min stemme ryster, og jeg begynder at stamme! Det er helt skrækkeligt, for slet ikke at tale om mit kropsprog!! Den er helt gal!! Men det hænger nok også sammen med, at jeg kan være sindssygt genert!

3. Jeg kommer ALTID ud for pinlige ting som at sende beskeder til den forkerte, eller ringe nogle op ved en fejl, hvor jeg blandt andet kommer til at fortælle om den store snotklat, jeg lige fik nyst ud eller andet ucharmerende!!

Det kan også være min kæmpe klodsethed, hvor jeg falder over mine egne ben ned i en fremmedes arme i den butik, jeg arbejder i, eller glemmer at se mig i spejlet, før jeg går på arbejde og så render rundt i flere timer med noget mellem tænderne!! Sådan noget sker dagligt for mig! Bare mine ben er overdækket med blå mærker!!

4. Jeg har en KÆMPE svaghed for chips ISÆR sour cream & onion! Eller ostepops! De chips som de fleste ser som mest klamme, men NÆÆÆ NEJ! De er bare de bedste!

5. Der er KUN en ting i hele verden, jeg ikke kan lide af mad, og det er citron månekage – det er fordi, jeg engang vandt en hel citronmåne kage til banko, og jeg spiste det hele på ca. 10 minutter, hvorefter jeg selvfølgelig fik sygt ondt i maven. Såååå lige siden har jeg ALDRIG rørt den kage!!

6. Jeg er den største dyreelsker!! Jeg elsker alle dyr! Og det er fysisk umuligt for mig at gå forbi en sød hund på gaden uden at sige hej til den!

Ser jeg en hund sidde og vente i kulden uden for butikker, går jeg hen og snakker med den, indtil ejeren kommer ud! Hvorefter jeg ikke altid kan holde mund om, hvorfor vedkommende ikke skal sætte sin hund i kulden!!

7. Jeg giver ikke en f*** for udseende; har du en god personlighed, er det vigtigst for mig!

Amanda i Aalborg

8. Min drømmemand skal være direkte, og jeg ORKER ikke udenomsnak, eller det ”spil” folk kører nu om dage!!

Synes du, jeg er interessant så kom og sig det direkte. Jeg har virkelig hverken tid eller overskud til julelege! Det vigtigste for mig er, at man opfører sig som en gentleman og ikke en drengerøv.

Amanda Palm Aalborg

9. Jeg er ofte meget spontan. Jeg elsker, at der sker lidt; tag en spontan tur på ophold, eller en rejse. Eller bare ud og lave noget! Derudover holder jeg selvfølgelig også af stille og rolige aftener med veninder eller familie.. Men alt behøver ikke være så planlagt!

10. Jeg har det med at falde lidt i ordene til tider.. Nogle finder det charmerende, andre kan synes, det er ret irriterende, når jeg forvirrer med mine selvopfundende sangtekster.

MEEEEN, jeg kan virkelig ikke gøre for det! Jeg elsker at dele råd ud og synge, nogle gange kommer det, som jeg tænker, bare ikke heeeelt ud, som jeg havde ønsket! 😀

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG