Sceneskræk og kristen efterskole: 10 “hemmeligheder” om mig

Skrevet af: Amanda Palm

Det er ved at være jul og nytår.

Det betyder, at der skal reflekteres over et virkelig spændende år for mig. Det kommer der helt sikkert et indlæg om før nytår, men jeg har tænkt, at jeg ofte ikke når at få svaret på mange gode spørgsmål fra jer, som følger lidt med i mit liv på sidelinjen.

Mange har blandt andet spurgt til min tatovering, så jeg har lavet 10 ting I nok ikke vidste om mig. Håber det giver jer et lidt større indblik i, hvem jeg er.

1. Der er ikke mange, som ved det, og nok heller ikke mange som tror det om mig, men jeg har faktisk gået på en kristen efterskole i 10. klasse. Deraf kommer min tatovering også på håndledet (kors).

Jeg ER STOLT af at have gået på den efterskole. Det var et fantastisk år, jeg havde, hvor jeg lærte rigtig meget både fagligt og også rent menneskeligt.

Ikke fordi jeg på nogen måde er ekstremist i forhold til kristendommen, men jeg er enig i mange ting fra Biblen. Jeg synes, at der er en masse fornuft og gode værdier fra Biblen; ”behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet”, ”vær god imod andre” osv.

Det er vigtigt at hjælpe andre og ønske det bedste for andre. Vær glad og taknemmelig for det man har i livet, og ønsk aldrig noget dårligt for andre, om det så er din værste fjende. Jeg er sikker på, at man når lænest i livet med troen på sig selv og en positiv indstilling.

2. Jeg lider af den største sceneskræk!!

Det er selvfølgelig svært at tro på, når man har været på tv og laver det, jeg gør på de sociale medier. MEN det er slet ikke det samme, som at stå overfor en masse mennesker!

Mine øjne begynder at løbe i vand, så jeg ligner en, der er ved at begynde at græde, min stemme ryster, og jeg begynder at stamme! Det er helt skrækkeligt, for slet ikke at tale om mit kropsprog!! Den er helt gal!! Men det hænger nok også sammen med, at jeg kan være sindssygt genert!

3. Jeg kommer ALTID ud for pinlige ting som at sende beskeder til den forkerte, eller ringe nogle op ved en fejl, hvor jeg blandt andet kommer til at fortælle om den store snotklat, jeg lige fik nyst ud eller andet ucharmerende!!

Det kan også være min kæmpe klodsethed, hvor jeg falder over mine egne ben ned i en fremmedes arme i den butik, jeg arbejder i, eller glemmer at se mig i spejlet, før jeg går på arbejde og så render rundt i flere timer med noget mellem tænderne!! Sådan noget sker dagligt for mig! Bare mine ben er overdækket med blå mærker!!

4. Jeg har en KÆMPE svaghed for chips ISÆR sour cream & onion! Eller ostepops! De chips som de fleste ser som mest klamme, men NÆÆÆ NEJ! De er bare de bedste!

5. Der er KUN en ting i hele verden, jeg ikke kan lide af mad, og det er citron månekage – det er fordi, jeg engang vandt en hel citronmåne kage til banko, og jeg spiste det hele på ca. 10 minutter, hvorefter jeg selvfølgelig fik sygt ondt i maven. Såååå lige siden har jeg ALDRIG rørt den kage!!

6. Jeg er den største dyreelsker!! Jeg elsker alle dyr! Og det er fysisk umuligt for mig at gå forbi en sød hund på gaden uden at sige hej til den!

Ser jeg en hund sidde og vente i kulden uden for butikker, går jeg hen og snakker med den, indtil ejeren kommer ud! Hvorefter jeg ikke altid kan holde mund om, hvorfor vedkommende ikke skal sætte sin hund i kulden!!

7. Jeg giver ikke en f*** for udseende; har du en god personlighed, er det vigtigst for mig!

Amanda i Aalborg

8. Min drømmemand skal være direkte, og jeg ORKER ikke udenomsnak, eller det ”spil” folk kører nu om dage!!

Synes du, jeg er interessant så kom og sig det direkte. Jeg har virkelig hverken tid eller overskud til julelege! Det vigtigste for mig er, at man opfører sig som en gentleman og ikke en drengerøv.

Amanda Palm Aalborg

9. Jeg er ofte meget spontan. Jeg elsker, at der sker lidt; tag en spontan tur på ophold, eller en rejse. Eller bare ud og lave noget! Derudover holder jeg selvfølgelig også af stille og rolige aftener med veninder eller familie.. Men alt behøver ikke være så planlagt!

10. Jeg har det med at falde lidt i ordene til tider.. Nogle finder det charmerende, andre kan synes, det er ret irriterende, når jeg forvirrer med mine selvopfundende sangtekster.

MEEEEN, jeg kan virkelig ikke gøre for det! Jeg elsker at dele råd ud og synge, nogle gange kommer det, som jeg tænker, bare ikke heeeelt ud, som jeg havde ønsket! 😀

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!