Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Savner du sommerens fester? Her er tre tips til, hvordan du gør de næste måneder til en fest

Af Annoncør

På dette tidspunkt af året er vi vant til at gå og glæde os til sommerens festivaler, ferier i udlandet og andre festlige events, men det er ikke nogen hemmelighed, at situationen ser lidt anderledes ud i år. Festivalerne er aflyst, vi kan kun rejse med et gyldigt coronapas, og forsamlingsforbud begrænser os i at være samlet til større events. Til gengæld ser det dog lysere ud denne sommer end sidste år, og alle os danskere er klar til at gøre alt, hvad der står i vores magt til at gøre denne sommer uforglemmelig. Vi vil derfor gerne give dig tre tips til, hvordan du kan proppe lidt sommer- og festivalstemning ind i dit liv i de kommende måneder.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Betting Odds Bonus 

Deltag i EM-folkefesten

Én af de største begivenheder denne sommer er uden tvivl EM i fodbold. EM løber allerede af stablen om små tre uger, så det er ved at være sidste chance, hvis du gerne vil forberede dig til kampstart. Første skridt er at kende datoerne for Danmarks tre indledende kampe, så du skal altså have styr på det officielle kampprogram em i år. EM 2021 bliver nemlig ekstraordinært for os danskere, fordi København er blandt de 12 værtsbyer i år. Dette betyder, at alle Danmarks tre kampe i gruppespillet altså spilles på vores helt egen hjemmebane i Parken, så du vil meget nødig gå glip af dem. For at opleve den fedeste fodboldstemning, bør du opsøge de steder, hvor der sættes storskærm op. Eksempelvis har både Kildeparken og Musikkens Hus sørget for, at du kan deltage i en vaskeægte euforisk folkefest i Aalborg, når de sætter storskærme op og viser de tre gruppekampe i juni måned.

Mærk festivalstemningen hos Kunsten

I slutningen af juni måned kan du også få festivalstemning helt ind på kroppen, da Kunsten i Aalborg hver onsdag fra den 23. juni afholder deres velkendte Kunsten Summer Lounge. Her vil der være et overflødighedshorn af god livemusik, lækre madboder, glade mennesker og ren sommerhygge – og selvfølgelig også en bar med kolde fadøl. Du får altså alle de velkendte og savnede elementer, som findes på Nibe Festival, Roskilde Festival eller Smukfest, men bare i coronavenlige og lokale omgivelser.

Dans med til 90’er-fest

Det er ikke mange koncerter, vi har været til i løbet af det sidste år, så bare tanken om en stor, udendørs koncert med catchy livemusik virker eksotisk og tillokkende. For selvom festivalerne har været nødt til at aflyse, har minifestivalen Vi Elsker 90’erne fået lov til at afholde jubilæumsfest i slutningen af sommeren. De har selvfølgelig været nødt til at ændre deres set up, men de har heldigvis fundet frem til en løsning, der gør, at du kan få følelsen af at stå på en af de større festivaler og skråle med på ægte livemusik.

Seneste nyt