ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Satser på Nordjylland: Menzer & Kristensen udvider og åbner i Aalborg

Af Redaktionen

Du kender dem sikkert, de smukke funkisvillaer og kubistiske ”kasser”, når det kommer til nybyggeri?

Arkitekt- og byggefirmaet Menzer & Kristensen har netop denne byggestil som sit speciale og tilbyder individuelt arkitekttegnede huse, der tager udgangspunkt i kundernes ønsker.

Dialog og kvalitet er i højsædet, og firmaet har netop åbnet en lokal afdeling på Gasværksvej i Aalborg. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Fredag den 10. maj markeres åbningen med en uformel reception fra kl. 14-17 på adressen Gasværksvej 4, hvor det nye team inviterer alle interesserede og nysgerrige inden for.

Lokalt – og tæt på kunderne

“Teamet på Gasværksvej i Aalborg har solid lokal erfaring og ved, at efterspørgslen på huse som Menzer & Kristensens er stor i Nordjylland,” fortæller Rasmus Nøhr, som er den nye lokale afdelingschef her i Aalborg.

Han tilføjer;

“Hos os er den gode kundeoplevelse i højsæde – derfor skal vi være tæt på kunderne. Med åbning af Aalborg-afdelingen dækker vi området fra Randers og op til Skagen endnu bedre.

Og så glæder det mig, at det er med et stærkt team af lokale medarbejdere,” lyder der fra Rasmus Nøhr, der blandt andet har den erfarne byggerådgiver Henrik Fuglsang med på holdet.

Masser af inspiration

Med afdelinger i Aarhus, Kolding, Herlev og nu Aalborg er Menzer & Kristensen et landsdækkende arkitekt og byggefirma.

Derfor kan man også besøge firmaets inspirationshuse flere steder op gennem Jylland, og allerede den 26. maj åbner Menzer & Kristensen sit første udstillingshus på Elektravej i Aalborg.

Senere følger endnu et udstillingshus på Kornmarken i Nibe.

“På Gasværksvej kan interesserede nybyggere lade sig inspirere, se og mærke kvaliteten i materialevalget,” smiler Henrik Fuglsang, der understreger at ikke to huse fra Menzer & Kristensen er ens.

“Kunderne skal have det det de drømmer om – og et besøg i vores showroom kan være et godt sted at starte,” understreger Henrik, der fortæller at man i Menzer & Kristensen har kreative unge som erfarne arkitekter og bygningskonstruktører at trække på.

Adm. direktør Peter Steen Kristensen er ikke i tvivl, om at Aalborg og Nordjylland er et spændende marked

“At åbne kontor i Aalborg er det helt rigtige for os. Vi glæder os til at give Nordjyderne et drys funkis,” slutter direktøren med et glimt i øjet.

Del artikel

Andre læser også