Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom til reception på fredag: Sara åbner egen fodklinik i Harmonie

Af Ane Johanne Damgaard

På en sidegade i hjertet af Aalborg ligger en skjult perle. Væk fra Nyhavnsgades trafikstøj og inden du rammer travlheden på Nytorv, støder du på Harmonie Spa Body Face.

Træder du ind ad dørene, breder der sig en ro, man ikke skulle tro, var til at finde midt inde i en storby. Rundt omkring i lokalerne bliver man mødt af et hav af smil og blikke, der opmærksomt afkoder, hvad du har brug for lige i dag.

Du er omgivet af en flok dedikerede kvinder, der kan få dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag for et øjeblik.

En af dem er Sara Kotynski.

Kom til reception på fredag: Sara åbner egen fodklinik i Harmonie

Hun er nyuddannet Statsautoriseret Fodterapeut, og fredag den 1. april åbner hun dørene til sin egen selvstændige praksis, Klinik for Fodterapi, i lokalerne hos Harmonie.

Sara er opvokset i Polen, men har boet i Nordjylland i de sidste 17 år. Hun taler derfor både flydende polsk, dansk og engelsk.

Sara Kotynski er udlært Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i 2014 og kosmetiker i 2016. Siden da har hun arbejdet hos Harmonie.

Reception og gratis fodmassage i april

Fredag den 1. april kl. 16-18 holder Harmonie reception og byder velkommen i den nye klinik.

Der er denne eftermiddag mulighed for at tage et smut ned ad Slotsgade for at hilse på Sara, få et glas bobler og en prøve på et lækkert produkt.

Det er din chance for at finde ud af, hvad fodterapi kan gøre for dig, da man vil kunne få gratis vejledning og rådgivning.

I hele april 2022 får du en gratis fodmassage til en værdi af 249 kr., når du booker en fodbehandling.

Du kan allerede nu ringe og booke en tid, som alle fødder vil sætte pris på, da behandlingen bliver tilpasset, hvad end de trænger til. Fra den 1. april er det muligt at booke en tid online gennem Harmonies hjemmeside.

Du kan vælge mellem tre forskellige behandlinger: Fodbehandling, delbehandling eller kompliceret fodbehandling.

Kom til reception på fredag: Sara åbner egen fodklinik i Harmonie

Dermatologi og fysiurgisk massage koblet med høj faglighed

Sara Kotynski ser fodterapeutuddannelsen som den perfekte kobling til det, hun allerede kan som kosmetiker og fysiurgisk massør.

Nu tilbyder hun ikke kun massage, ansigtsbehandlinger og pedicure, men også en høj faglighed og viden om føddernes påvirkning på resten af kroppen, når hun fremover ser sine patienter i Harmonies lokaler.

”Det giver en større tryghed for mine patienter. De har mulighed for at få en mere præcis forklaring på, hvad der sker med deres kroppe. Med begrænset viden om fødderne kan vi lynhurtigt komme galt afsted,” siger Sara Kotynski.

Kom til reception på fredag: Sara åbner egen fodklinik i Harmonie

Hvis der er noget, hun kan skrive under på, så er det, hvor vigtige vores fødder er for vores helbred. Hun beskriver dem som hele vores fundament:

”Hvis du forestiller dig et hus, hvor fundamentet er skævt, bare en lille smule, så bliver resten af huset det også. Jo længere tid, det står skævt, jo flere skavanker får det.

Det er det samme med vores fødder.”

Gør dine fødder og dig selv en tjeneste

Det er derfor altafgørende for blandt andet vores knæ, hofter, ryg og nakke, at vi er opmærksomme på, hvordan vi behandler vores fødder.

Der er ifølge Sara kun cirka 20 % af befolkningen, der har det, man kalder en normal fod.

Fødder er bygget til at gå på underlag såsom græs, sand og jord og ikke asfalt, plastik og træ, som de fleste af os går langt de fleste af vores skridt på.

Samtidig går vi rundt i de forkerte sko, fordi vi ikke kender nok til de behov, vores fødder har. Det vil Sara meget gerne gøre noget ved, så hendes patienter ikke først kommer forbi hende, når det er begyndt at gøre ondt.

Kom til reception på fredag: Sara åbner egen fodklinik i Harmonie

Sara Kotynski har hjertet med i alt, hvad hun laver. Det er meget vigtigt for hende, at hendes patienter går fra klinikken med en følelse af, at de er godt tilpas og har fået en god professionel vejledning.

Så næste gang, du går på Nyhavnsgade eller Nytorv, gør dig selv en tjeneste – bevæg dig væk fra larmen, hen mod Slotsgade nr. 27.

Hvad: Åbningsreception for Klinik for Fodterapi
Hvor: Harmonie Spa Body Face, Slotsgade 27
Hvornår: Fredag den 1. april, 16-18