Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Saml dine venner til beer pong turnering og åbningsfest

Af Annoncør

Foråret har allerede vist sig fra sin bedste side med masser af sol og et strejf af varme. Landet er samtidig lige så stille begyndt at åbne igen efter at have været nedlukket de sidste mange måneder. 

Annoncørbetalt indhold leveret af Partyvikings.dk

Vi tæller nu snart 14 måneder siden, at den hidtil ukendte coronavirus første gang lukkede landet ned. Siden Statsminister Mette Frederiksen fortalte på national tv, at vi ikke måtte kramme, feste, tage til koncert eller på festival. 

Mange ting har ændret sig på meget kort tid.

Vi har stået igennem, vi har ladet os teste, vi har set færre mennesker og vi er stoppet med at kramme og feste, men nu må det altså også snart have sin ende. Forsamlingsforbuddet er hævet til 50 mennesker udenfor, restauranter og barer åbner, solen skinner og nu skal vi hygge os med vores venner – selvfølgelig stadig med visse forholdsregler!

Sådan får du stablet en beer pong turnering på benene

En beer pong turnering kan være en god måde at samle vennerne på. Konkurrence, øl og god stemning – det kan de fleste ikke sige nej til! Især ikke ovenpå sådan en nedlukning.

Det kan fx være en eftermiddags-ting, hvor I samles udenfor i solen til et beer pong spil – måske i en have eller park – får en øl eller to og får sat gang i turneringen.

Det eneste du skal skaffe dig er et bord, kopper, bordtennisbolde og selvfølgelig en masse øl. Og hvis det skal være en udendørs event, så kan det være en idé med et beer pong bord med huller til beer pong kopperne. Så kan du nemlig være sikker på, at kopperne ikke vælter, hvis det skulle blæse en smule.

Hop ned i supermarkedet og få shoppet øl og snacks. Sæt dit beer pong bord op med krus og bolde, og afvent dine venner. Sæt igang!

Senere på aftenen kan I rykke indenfor til forskellige drukspil

Selvom Danmarks forårssol godt kan få en til at glemme alt om kulde for en stund, så bliver det altså koldt, så snart aftenen falder på. Og hvor ville det dog være kedeligt at slutte festen allerede her.

Tag dine venner under armen – tag selvfølgelig jeres overskydende øl med jer – og ryk indenfor til hygge, samtale og forskellige sjove drukspil med kort, som ikke kræver så meget.

Drukspil er altid en god icebreaker, og så inviterer det til sjov og hygge blandt jeres venner.

Find dit post-corona fest-kit hos Partyvikings.dk

Vi foreslår, at du får shoppet alle dine essentials til din post-corona fest online. På Partyvikings.dk finder du alt, du skal bruge af beer pong udstyr, herunder bolde og kopper.

Du finder også tilbehør til festen, billige drukspil samt forskellige festartikler til den perfekte post-corona fest.

Festivalstemning foran Bøgescenen ved SmukFest er det ikke! Men med en beer pong turnering og forskellige drukspil med dine venner, så er du godt på vej mod gamle traditioner!

Del artikel

Andre læser også