Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Saml din kryptovaluta ét sted

Af Redaktionen

Ejer du kryptovaluta eller overvejer du at købe kryptovaluta i den nærmeste fremtid, så kan du nemt samle dine kryptovaluta ét og samme sted, så du har et overblik over dem alle og værdien af din valuta. Du kan nemlig samle dine kryptovalutar i såakaldte wallets, altså en pengepung, der kan opbevare din valuta så du kan tjekke dem, ligesom du tjekker dine penge på din mobile bank app. Kunne du tænke dig et bedre overblik over din kryptovaluta?

Annoncør betalt indhold leveret af MinInvestering.dk

Wallets til kryptovaluta er smart, fordi du nemt fra mobilen kan tjekke din saldo, som hvis du skulle tjekke din bankkonto. Kryptovaluta stiger eller falder altid i pris, så det kan være rart for dig, at du hurtigt og nemt kan tjekke hvordan det går med netop dine kryptovaluta. Der findes kryptovaluta som Ethereum, Litcoin, Cardano og mange flere. Faktisk er der over 4000 aktive krytovaluta i 2021. Er du derimod kun interesseret i Bitcoins eller kun ejer disse så kan du anvende en wallet kun til Bitcoins. Læs mere om fordelene og hvordan du kan få din helt egen Bitcoin wallet.

Som sagt så stiger og falder værdien af kryptovaluta hele tiden og det betyder også at nogen kan fejle og forsvinde fra markedet. Nogle er også mere værd end andre. Den mest værdifulde kryptovaluta er Bitcoin, som også har været det i et stykke tid. De har tre forskellige valuta i top tre på listen over mest værdifulde kryptovaluta. Dernæst på 4. pladsen kommer yearn.finance. Mange er interesseret i at købe kryptovaluta, fordi det kan være en yderst rentabel investering flere år frem. I takt med at Kryptovaluta stiger i popularitet og folk køber flere af dem, er det godt at man kan samle dem ét sted.

Interesseret i de dyre krytovaluta?

Er du mest interesseret i de dyrere kryptovaluta som Bitcoin, så bliver du også nødt til at have flere penge til rådighed når du skal købe disse. En enkelt Bitcoin koster i dag ca. 360.000 kr. Det er altså rigtig mange penge du investerer. Men med en større investering, er fortjenesten på en eventuel stigning i valutaens værdi også større.

Kryptovaluta er fremtiden

Der er rigtig mange eksperter, som taler for at kryptovaluta vil være fremtidens valuta. Og med den fremgang der på nuværende tidspunkt er med kryptovaluta, er det bestemt ikke urealistiske udmeldinger. Grunden til at kryptovaluta er så eftertragtet, er ikke mindst for nogen deres høje værdi, når de veksles til almindelig valuta som den danske krone, men også fordi det er en anonym måde at betale digitalt på. En kryptovaluta, som også lægger i navnet, er en krypteret valuta, som ikke kan spores tilbage til sælger eller frem til køber i en digital købstransaktion. Det er fuldstændig anonymt.

Del artikel

Andre læser også