Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udgives i en halv million eksemplarer: Nu er Sallings populære julekatalog landet

Af Michael Qureshi
Foto: Okan Gültekin
Foto: Okan Gültekin

I dag er både ønskesedler og juleindkøb i stor grad digitaliseret, men det betyder ikke, at der ikke opstår nostalgiske følelser i os, når vi får et fysisk katalog stukket i hænderne.

Hvem husker ikke “de gode gamle dage”, da man i forbindelse med årets ønskeseddel satte små krydser i julekatalogerne, sådan at ens glade gavegivere kunne se, hvad man drømte om.

Hvert år er det en tradition, at Salling udgiver et kæmpe julekatalog med alt, hvad hjertet begærer, og som man kan sidde og hygge sig med over en god kop kaffe.

Nu er det så på gaden.

328 sider fyldt med julegaveideer

Selv skriver Salling i en nyhedsmail;

Endelig er ventetiden ovre og dagen kommet, hvor vi kan dele årets julekatalog med dig. Sæt dig godt til rette og nyd de 328 sider fyldt med julegaveideer, inspiration til ønskesedlen og meget mere.

I julekataloget finder du også vores skarpe Julekup. Dem og alle de andre skønne produkter fra julekataloget kan du shoppe i Salling og på salling.dk fra fredag den 23. oktober.

Hold øje med julekataloget i din postkasse de kommende dage, læs kataloget online lige her eller hent det i Salling fra på fredag den 23. oktober.”

Kataloget er for mange et højdepunkt og et tydeligt tegn på, at julen nærmer sig med hastige skridt. Det er i år 61 år siden, at det første gang kom på gaden, og bliver i dag trykt i hele 500.000 eksemplarer.

328 siders juleinspiration

Årets katalog er 328 sider langt og er endnu engang fyldt til randen med julestemning, gaveidéer og inspiration.

Kataloget blive nok derfor også i år en fast del på mange husstandes coffee tables, sådan at juledrømmene altid er inden for rækkevidde.

Du kan derfor godt begynde at dyppe fjerpennen (…) og lade julegaveønskerne få frit løb, i takt med at de glitrende sider vendes.

Er du alligevel mere til den moderne løsning, så findes julekataloget naturligvis også online og på diverse digitale platforme.

Derudover kan kataloget også afhentes i Salling fra og med i dag.