Salling ROOFTOP i fuld gang: Skywalk hejst til tops i dag

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I januar offentliggjorde Salling i Aalborg en gigantisk nyhed.

Ligesom i Aarhus får vi også en fantastisk ROOFTOP Terrasse med bar, mad og den vildeste udsigt over Aalborg.

I Aarhus er det faktisk blevet en af byens populæreste attraktioner med over en million gæster på otte måneder.

I dag blev endnu et led gjort klar til den kommende ROOFTOP her i Aalborg.

Rampen til Salling Skywalk blev i formiddags hejst til tops, og herfra bliver måske den fedeste udkigspost udover Aalborg by til alle verdenshjørner.

Skywalken ligger over Algade Torv, hvor man går på en glasplade med direkte view ned på gaden, hvor der bliver stor mulighed for at få taget nogle fede selfies med en ekstraordinær view ud over byen. Men folk med højdeskræk skal absolut ikke bevæge sig herud.

Begynder at tage form

Hejsning og montering af rampen til den nye skywalk gik smertefrit, og indenfor en time var rampen på 10. etage, hvor der i øjeblikket arbejdes hårdt på, at ROOFTOP tager form.

Glaspladen forventes at blive sat på indenfor en måneds tid. Her vil der komme en type folie på, som vil mindes om panserglas, så glasset ikke bliver ridset, og man kan få den fulde fornemmelse af, hvor højt man er oppe.

Det er også med kæmpe ambitioner om at skabe en international storbystemning, at Salling bygger ROOFTOP i Aalborg på 1400 kvadratmeter.

Oplagt til frokost eller cocktails

Salling ROOFTOP i Aarhus er blevet det oplagte sted til en fyraftenscocktail eller en lækker frokost. Samme forventes af Aalborg ROOFTOP som skal åbne i sensommeren i år.

“På Salling ROOFtop bliver det muligt at nyde en kop kaffe, en let anretning eller en cocktail med udsigt over hele byen. Men det bliver også et byrum fyldt med underholdning, arrangementer og ikke mindst gode oplevelser for alle,” siger Anja Kibsgaard, stormagasinchef for Salling Aalborg.

“Der vil også være noget musik, en café, en bar og en masse små oaser deroppe. Vi er stolte over, at vi kan dele det her med hele Nordjylland og vores medarbejdere. Det skal være for alle, og alle kan komme gratis derop og kigge. Det glæder vi os rigtigt meget til,” fortsætter Anja Kibsgaard.

Oppe fra Rooftoppen er der mulighed for at se til alle verdens hjørner, og man føler at man er på toppen af Nordens Paris.