Jul med omtanke: Salling pakker dine julegaver ind i genbrugspapir

Skrevet af: Michael Qureshi

Krydserne er sat i Danmarks største julekatalog, og den længe ventede julehandel er startet i Salling.

Hvert år pakker Salling ca. en halv million gaver ind i både de to stormagasiner og på salling.dk.

Derfor lancerer Salling en juleindpakning, der lavet af genanvendt papir, så man ikke kun kan få pakket smukt ind, men også med omtanke for miljøet.

En halv million gaver bliver pakket ind i løbet af julen i Salling. Som en del af stormagasinernes nye CSR-strategi Salling Future Friendly / Inspiring Change lancerer Salling nu et helt nyt initiativ med genanvendt papir og gaveæsker.

Det skriver Salling i en pressemeddelelse.

Omtanke for miljøet serveret i smuk juleindpakning

Dette sker i forlængelse af sidste års succesfulde lancering af bæreposer i 80 % genbrugsplast.

Gavepapiret er fremstillet i 70% genbrugspapir, og gaveæsker samt til-og-fra-mærker er lavet af 100% genbrugspap.

Gaveæskerne er desuden FSC-mærket, der er en international mærkning af papir, som kan købes med god samvittighed. Samtidig er der ikke gået gå kompromis med kvaliteten og det eksklusive udtryk.

”Vi er i Salling glade for, at vi både kan tilbyde at pakke ind med større omtanke for miljøet og samtidig give vores kunder den smukkeste juleindpakning, som alle glæder sig til.

Lanceringen af den nye indpakning med genbrugspapir og -pap er en del af en større ansvarlighedsstrategi, som skal hjælpe os alle, fra kunder til leverandører, til at træffe flere bæredygtige valg, og man kan glæde sig til flere tiltag, både i de fysiske butikker og på salling.dk,”, siger Sallings Head of Marketing Birthe Wiberg.

Forventer stor online-vækst

Netop webshoppen salling.dk forventer stor vækst i julen i år, både pga. COVID-19 og en stor udvidelse af produktkategorierne online – herunder tøj til kvinder.

Også på Salling.dk kan man vælge at få gaverne pakket ind og herefter modtage pakkerne i flotte forsendelseskasser og poser, lavet af 80% genbrugsmaterialer. Kasserne opfordrer Salling kunderne til at være forsigtige med ved åbning, så de kan genbruges i nye sammenhænge.

Julegaver med omtanke

Den nye indpakning er ét blandt en række nye initiativer. Salling har bl.a. gjort det nemmere at købe tøj, hvor der er tænkt på at skåne både klima og miljø.

På alle de styles kan man finde det nye grønne Future Friendly-label, og sortimentet udvides løbende. Har man brug for hjælp til de mindre klimabelastende styles, står Sallings personlige shopper også klar til at hjælpe.

I det kommende år vil Salling igen være vært for Salling Future Friendly Fashion Award 2021, der skal motivere både nye og eksisterende modebrands til at prioritere bæredygtighed højere.

Læs mere på sallingfuturefriendly.dk.

Som led i den nye strategi har Salling desuden udfaset alt engangsservice, både overfor husets kunder og medarbejdere. De smukke julelys på facaderne er også energivenlige.

De mange tusind LED-lys bruger nemlig kun strøm for 12 kr. i døgnet.