Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt X i kalenderen: Lopper på Havnen vender tilbage i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Der er lys forude til noget, der minder om en nogenlunde normal sommer.

I hvert fald har Lopper på Havnen nu åbnet for tilmelding til årets stande,  og dermed også afsløret datoen for de dage, vi kan se frem til loppefund på Havnefronten.

I 2021 bliver det den 13. juni, 4. juli og 1. august. Alle dage er der åbnet for tilmelding til standleje, og den kan du allerede sikre dig nu lige her.

Hyggelig og populær tradition

Siden 2013 har Lopper På Havnen i sommerperioden fyldt Havnefronten med et stort udvalg af boder, hyggelig stemning og ikke mindst masser af muligheder for at finde en masse gode genbrugssager til billige priser.

Lopper på Havnen er blevet en hyggelig og populær tradition, som får mange aalborgensere til at valfarte efter at gøre et godt kup.

Ønsker du en stand hvor du kan sælge ud af ting fra kælder og loftrum eller bare dit tøjskab, kan du leje en stand på 3×2 meter for 200 kr. – En hjørne-stand koster 250 kr.

Tidligere har idémanden Michael Kærgaard fortalt MigogAalborg om, hvordan det hele startede:

“Ideen opstod, da vi selv elsker at tage på loppemarkeder og manglede et marked, som lå centralt i gå og cykel afsted, hvor man kunne tage hen om søndagen – samtidig med at man kan kombinere det med de andre spændende ting, som sker rundt omkring i byen i weekenderne.”

Du kan læse mere om booking af stand lige her

Del artikel

Andre læser også