Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt kulør på weekenden: Kæmpe kunstudstilling indtager Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Skal din weekend have et ordentligt skud kunst og kultur, så skal du lægge vejen forbi Idrætshallen på Østre Alle 87 her i Aalborg, hvor Aalborg Håndboldklub traditionen tro er klar med Aalborg i Farver.

Du skal dog hverken have harpiks på fingrene eller se en klassisk håndboldkamp, hvis du lægger vejen forbi hallen lørdag d. 2. og søndag d. 3. marts 2024 fra kl. 10-16.

Her kan du til gengæld opleve en af Aalborgs største kunstudstillinger, Aalborg i Farver, og i år er man klar med hele 51 kunstnere, der er klar til at vise deres værker frem.

“Vi har haft et yderst kvalificeret ansøgningsfelt med over 100 ansøgere, så kvaliteten er rigtig høj, og vi har forsøgt at samle en masse blandede stilarter og kunstnere i alle aldre,” fortæller en af initiativtagerne, Hanne Kofoed, til MigogAalborg.

Entréprisen er bare 50 kroner, så det er bare med at komme afsted. Oveni prisen og de kunstneriske oplevelser får du et katalog og et glas vin, en øl eller vand. Børn op til 15 år er gratis.

Det kan vi se frem til

Aalborg i Farver er ikke en hvilken som helst kunstudstilling.

For udover kunstnerisk originalitet, kvalitet og mangfoldighed, så er der én ting, som kendetegner den hyggelige udstilling.

“Godt humør er virkelig noget, som er en integreret del af Aalborg i Farver. Vi er en kunstudstilling for alle, og her er der ingen snobberi, men plads til at tilbringe nogle hyggelige timer i selskab med dygtige kunstnere, familier eller venner,” siger Hanne.

De 51 kunstnere kommer hovedsageligt fra Aalborg, men alle dele af landet er repræsenteret på udstillingen.

Åbningen af Aalborg i Farver 2024 markeres lørdag d. 2. marts klokken 10.00 af ingen ringere end nordjyske Orla Hav, der bl.a. er tidligere medlem af Folketinget for Socialdemokratiet, og forhenværende amtsborgmester i Nordjylland.

Derefter er der plads til at gå på opdagelse blandt de mange fantastiske kunstnere, og om lørdagen kan du desuden supplere oplevelsen med bløde jazztoner fra musikeren Jens Fisker.

Når sulten eller tørsten trænger sig på, så er der også hjælp at hente til Aalborg i Farver.

For udover kunst i lange baner vil der også være mulighed for at få noget godt til ganen i caféen, som byder på vin, vand, øl, kaffe, te, sandwich og kage.

Aalborg i Farver arrangeres af Aalborg Håndboldklub. Læs mere om arrangementet her.

Følg med på Instagram her.

Hvad: Aalborg i Farver
Hvor: 
Idrætshallen Østre Allé, Østre Alle 87
Hvornår: 2. og 3. marts fra kl. 10.00-16.00

Del artikel

Andre læser også