Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste Fredagsbar: Kårer Aalborgs hurtigste til at bunde øl

Af Stine Kjølby Christensen

Uge efter uge har Aalborg kulturrådmand, Mads Duedahl, i samspil med Aalborgs bedste rapper, Thomas Zjakalen, inviteret aalborgenserne med ind på den legendariske Promenaden til en omgang fredagsbar med spændende personligheder og den særlige bar-stemning, vi alle gik og savnede.

Fredagsbaren har gennem ugerne haft sjove gæster fra nær og fjern, og i morgen vender en stor andel af dem tilbage, når Duen og Zjakalen inviterer på sæsonafslutning af Fredagsbaren – denne gang  på Kontiki Bar i Aagade 21.

Kontiki Bar er netop genåbnet efter en gennemgående renovering, og de tidligerede gæster er som sagt inviteret med til at bidrage til underholdningen: Blandt andre Camilla Framnes, Mogens Jørgensen, Kasper Risgård, Mads Peter Veiby og mange flere.

Kan du hurtigst bunde en øl?

Som noget helt ekstraordinært vil Kontiki Bar i samme ombæring invitere alle til at komme forbi og deltage i Aalborg Mesterskaberne i at bunde en øl på tid.

Er det dig? Eller kender du et godt bud på en vinder? Så stil dig i kø ved Kontiki Bar kl. 15-18, når det hele går løs.

Der tages naturligvis forbehold for de gældende retningslinjer og der skal holdes afstand i køen. Når konkurrencen slutter kl. 18 åbnes der for gæster efter gældende regler om Corona-pas.

Vinderen forlader Kontiki Bar med en præmie á én helflaske, der kan indløses i baren ved lejlighed. Så hvad har du egentlig at miste?

Fredagsbaren bliver selvfølgelig live streamet på MigogAalborgs Facebookside, så man også kan følge med hjemmefra – og dine venner kan heppe med, mens du hælder øl i svælget.

Når live streamingen afsluttes kl. 18 er der igen åbent for gæster på Kontiki Bar – efter de gældende regler om Coronapas.