Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sælg selv din bolig

Af Annoncør

Går du med drømmen om at flytte til noget nyt, men har svært ved at overskue investeringen der medfølger ved at sælge det gamle? I dag er det nu blevet muligt, at udøve selvsalg, og således opnå en besparelse på op mod 100.000 kr. Læs med, og bliv klogere på de mange fordele ved selvsalg.

Det kan være en dyr fornøjelse at skulle sætte sit hus til salg, da der medfølger mange omkostninger til alt fra ejendomsmægler og advokat. Er man således bevidst om, at man har de rette evner til at foretage salget på egen hånd, vil man kunne for blot omkring 10.000,- foretage en korrekt salg af bolig med hjælp fra selvsalg advokat.

Selvsalg

Vælger man at tilgå ydelsen selvsalg, tilbydes man en samlet pakke hvor advokater sørger for alt det praktiske og lovgivningen bag, så man som husejer, udelukkende har til formål at få solgt sit eget hus. Du er således beskyttet af en advokatforsikring, hvorved ydelsen ligeledes indebærer at alt fra indhentning af dokumenter, udarbejdelse af købsaftale mv. som udføres af erfarne fagfolk.  Aldrig har det været nemmere at gå til opgaven med at sælge sit hus, og det kræver herefter blot, at man på kreativ vis, kan få reklameret for sit eget hus, og spredt budskabet.

En sikker købsaftale

Der er en grund til, at man betaler dyre summer penge til ejendomsmæglere ved salg af hus. Det skyldes at der udover salget ligger meget administrativt arbejde bag, der kræver, at det hele går rigtigt igennem for begge parter. Vælger du at tilgå løsningen med selvsalg, er dette dog et område der ikke bliver gået på kompromis med. Nemadvokat der tilbyder ydelsen selvsalg er medlem af advokatsamfundet, og heraf et forsikret advokatkontor hvorfor du som husejer vil opnå en tryg og sikker bolighandel når disse anvendes som din boligadvokat.