Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En gylden mulighed: Sælg dit brugte guld og sølv hos Henrik Ørsnes

Af Aske Bisgaard Pedersen

Lige for tiden er der grønne skove, og guld og grønne skove passer jo perfekt sammen.

Det er et oplagt tidspunkt at kigge efter andre måder at tjene en ekstra skilling – og den behøver du ikke nødvendigvis lede længe efter med lys og lygte.

Vi kan ikke love grønne skove, men har du guld – eller sølv for den sags skyld – liggende i gemmerne, er der penge at hente.

Lige nu kan du nemlig ganske nemt omsætte guld og sølv til kolde kontanter eller få en særligt god pris på noget nyt hos Henrik Ørsnes, der forhandler kvalitetssmykker og -ure.

Henrik Ørsnes har i alt fem fysiske forretninger i Danmark, hvoraf de tre er beliggende i Aalborg. Den ene findes i Aalborg C på Boulevarden 6, og de to andre kan findes i Aalborg Storcenter og er bestemt et visit værd, hvis man alligevel er på julegaveindkøb.

En gylden mulighed: Sælg dit brugte guld og sølv hos Henrik Ørsnes

Så let er det at veksle dit guld og sølv til kroner og ører

Hvis du har guld eller sølv liggende, som alligevel aldrig ser dagens lys, er det med at svinge en tur forbi en af Henrik Ørsnes’ to Aalborg-forretninger, hvor du er garanteret en professionel vejledning og vurdering af dine smykker.

“For at kunne give dig en pris på dit guld, skal vi have fastsat værdien herpå.

Det gør vi ved først at finde guldets lødighed – altså hvilken karat, guldet har. Derefter vejer vi smykkerne, og så skal vægten i gram ganges med den aktuelle pris pr. gram. Herefter får du et tilbud enten kontant eller med mulighed for en god pris på nye smykker,” fortæller direktør Bo Ørsnes.

Er du i tvivl om, hvor mange karat, dit guld er, og hvad det egentlig er værd? Så er der altså ingen grund til at tvivle. Du skal blot tage forbi Henrik Ørsnes i Storcentret eller på Boulevarden 6.

Når du skal have vurderet dine smykker, er det vigtigt, at du husker at medbringe gyldig billedlegitimation og sygesikringsbevis.

En gylden mulighed: Sælg dit brugte guld og sølv hos Henrik Ørsnes

Bæredygtighed er guld værd

Ikke nok med, at du kan få penge for gamle smykker, der alligevel blot samler støv nederst i skuffen, du hjælper samtidig med at tage et skridt i den bæredygtige retning, der er et stort og vigtigt fokus for Henrik Ørsnes.

“Når du sælger dine smykker til os, bruger vi det til at kreere nye fine smykker,” fortæller Bo Ørsnes og fortsætter:

“Vi bruger altid genanvendt guld, da vi ser det som den mest bæredygtige løsning. Både guld og sølv kan faktisk genbruges for evigt uden at kvaliteten forringes. Derfor bliver denne bæredygtige smykkeproduktion ved med at være guld værd.” 

Har du guld i gemmerne? Så slå et slag for bæredygtigheden og få samtidig lidt ekstra penge på lommen eller udskiftet dine gamle smykker med nogle nye til.

Køber du nye smykker, og får du ikke brugt hele beløbet, får du et tilgodebevis, så du kan komme forbi igen en anden gang hos Henrik Ørsnes. Læs mere HER.

Del artikel

Andre læser også