Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sælg din bolig i Aalborg for 12.500 kr. med Brikk.dk

Af Annoncør

Er du bosiddende i Aalborg Kommune og overvejer du på nuværende tidspunkt, at sælge din bolig, kan du med fordel læse med her.

Annoncør betalt indhold leveret af Brikk.dk

I denne artikel præsenteres et nyt dansk ejendomsmægler koncept, der grundlæggende handler om, at du, som kunde, skal have mest muligt ud af dit boligsalg. Brikk er nemlig navnet på en ny ejendomsmægler platform med tilgængelighed i Aalborg. Sælg din bolig i Aalborg for 12.500 kr med lokal mægler og A-Z service, lyder det fra skaberne bag konceptet. I denne artikel kigges der derfor nærmere på, hvad der adskiller Brikk.dk fra de andre aalborgensiske ejendomsmæglere. Vi kigger på den generelle digitale tendens i udviklingen af ejendomsmæglerbranchen, og dernæst hvorfor du måske bør overveje Brikk næste gang du skal sælge bolig.

Nye tider giver flere muligheder for boligsalg

Den teknologiske udvikling har for alvor fået fat i ejendomsmæglerbranchen. I dag er langt de fleste ejendomsmæglere udstyret med en digital platform, hvor det er muligt for kunden at se alle mæglerens tilgængelige boligemner. Her er det muligt at klikke ind under den eller de boliger man finder interessant og se billeder eller videoer af boligen. Er man yderligere interesseret i at se boligen kan man tilmed booke en fremvisning. Alle de funktioner er kommet til ejendomsmæglerbranchen indenfor det seneste årti, hvor udviklingen virkelig har taget fart. For Aalborgenserne betyder det helt konkret, at de kan sidde hjemme i sofaen og købe et nyt hus – og det er denne udvikling Brikk tager til det næste niveau med deres koncept med en innovativ teknologi som supplerer kontakten med Brikks lokale mæglere samt fokus på at sælge boliger bedre online såsom fysisk. Brikk har desuden fast lav pris. Hos Brikk kan du altså sælge din bolig uanset om du bor i Hasseris, Gug eller Nørresundby og betale samme pris for salget, uden at du skal til at forhandle hvad boligsalget skal koste og hvad der er inkluderet.

Spring over de dyre mæglersalæer med Brikk.dk

Transparente priser, en bedre oplevelse og et bedre salg er de vigtigste mærkesager hos Brikk.dk. Med Brikk.dk kan du gøre brug af lokale mæglere, der ved hvad de laver og sælge med god fortjeneste. Der er inkluderet en A-Z service i prisen ligesom hos de traditionelle mæglere. Men man får altså mere til, blandt andet online marketing og en gennemsigtighed som ingen andre mæglere tilbyder. Har du ikke hørt om Brikk så kommer du til det. Virksomheden har de første 6 måneder fået omkring 300 boliger til salg og er med nuværende vækstrate blandt de største enkelte ejendomsmæglere i hele Danmark og med 4.8/5 på Trustpilot også en af de bedst anmeldte.