Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med til topbrag: Brug din Kennedy Arkaden-bon til at vinde billetter

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Der er udsigt til en nervepirrende puljefinale på søndag den 14. maj klokken 18.00, når Aalborg Håndbold tager imod Skjern Håndbold på hjemmebanen i Gigantium.

Aalborg Håndbold har inden kampen to point op til Skjern, men trækker Aalborg sig sejrsrigt ud af kampen, vil de overtage førstepladsen, da de vandt grundspillet.

Vi kan dermed se frem til et brag af en topkamp, hvor man kæmper om førstepladsen – og dermed en hjemmebanefordel i semifinalerne.

Kom med til topbrag: Brug din Kennedy Arkaden-bon til at vinde billetter

Sådan vinder du billetter til kampen

I denne uge har du mulighed for at vinde to billetter til topkampen, for Kennedy Arkaden har lige nu gang i en fed konkurrence.

Hele denne uge kan du bruge din kvittering som et lod i en konkurrence om 2 billetter til topkampen. Der udtrækkes to vindere af to billetter.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot skrive dine kontaktoplysninger på bagsiden af din kvittering fra en af de mange butikker i Arkaden og så aflevere den i postkassen, som er placeret på torvet i Kennedy Arkaden.

Du bestemmer helt selv, hvor store dine vinderchancer er, for jo flere kvitteringer, du putter i postkassen – jo større chance, har du for at vinde.

Du kan jo passende lægge vejen forbi samtlige butikker for at øge dine vinderchancer (fx. H&M, Meny, Imerco, Deichmann eller en af de mange andre butikker i Arkaden).

Vinderen får direkte besked d. 12/05/2023. Billetterne kan ikke ombyttes til andre varer elle kontanter. Efter endt konkurrence, slettes alle persondata, der er indtastet i konkurrencen.

Del artikel

Andre læser også