Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du et erhvervslejemål i Aalborg med egne parkeringspladser

Af Annoncør

Aalborg bugner af attraktive erhvervslejemål, som du kan booke dig ind på, hvis du drømmer om at åbne din egen lille butik, vil have dit eget kontor ude i byen eller noget helt tredje. Der er i skrivende stund langt over hundrede ledige erhvervslokaler i Aalborg og omegn, og måske er der et lokale for dig blandt dem.

I artiklen hjælper vi dig med at vælge et erhvervslokale, der opfylder dine behov i forhold til størrelse, beliggenhed, parkeringsmuligheder m.v.

Hvilken type erhvervslejemål er du på udkig efter?

Et erhvervslokale er ikke bare et erhvervslokale. Der findes rigtig mange forskellige typer af lokaler til erhverv, hvilket du hurtigt vil finde ud af, når du begynder at søge online. Du kan f.eks. leje et kontor, lager, butik, mødelokale, virtuelt kontor og andre typer af lokaler. Skab dig et overblik over de ledige lokaler på Lokalebasen.dk.

For at målrette din søgning skal du derfor have gjort dig tanker om, hvad du helt overordnet søger.

Gør dig tanker om størrelse, beliggenhed, budget og faciliteter

Du har nu besluttet dig for, hvilken type af erhvervslokale du gerne vil leje, og vil således kunne fortsætte til næste step; at definere dine krav.

For at kunne sortere blandt de mange erhvervslokaler i Aalborg skal du gøre dig tanker om følgende:

  • Størrelse: Hvor meget plads har du brug for? Husk i den anledning at tænke langsigtet ved at vælge et lokale, der er stort nok til, at du kan udvide forretningen med flere kontorpladser eller med flere butikshylder, hvis det bliver nødvendigt.
  • Beliggenhed: Ønsker du en butik med en central beliggenhed, eller er du på udkig efter et kontor, der ligger i rolige omgivelser?
  • Budget: Hvor meget er du villig til at betale i månedlig leje? Husk i den anledning at medregne udgifter til driften, herunder varme, vand og el.
  • Faciliteter: Skal dit kommende erhvervslejemål byde på nogle bestemte faciliteter? Det kunne f.eks. være egne parkeringspladser, elevator, opvaskemaskine, fibernet eller noget helt femte.
Sådan vælger du et erhvervslejemål i Aalborg med egne parkeringspladser

Tjek op på parkeringsmulighederne nær erhvervslejemålet

Når du har fundet et erhvervslejemål, som umiddelbart opfylder dine krav, bør du undersøge, hvordan parkeringsmulighederne er. I første omgang bør du tjekke op på, om der er en eller flere parkeringspladser tilknyttet lejemålet. Der er gode muligheder for parkering i Aalborg Centrum, men det er sjældent gratis. De fleste steder med gratis parkering i Aalborg tillader kun parkering i op til én time. Aalborg Kommune hører sammen med bl.a. Aarhus Kommune og Københavns Kommune til blandt de kommuner med de højeste parkeringsindtægter ifølge Nordjyske.

Der er rigtig mange parkeringspladser i Aalborg, men de fleste af dem skal lejes eller købes, hvilket er vigtigt at tage højde for, når du skal leje et erhvervslokale. Lokalebasen.dk kan gøre dig klogere på, hvilke parkeringspladser der er til leje lige nu, hvis du mangler parkering til dig selv, dine kollegaer og evt. kunder og gæster.

Sådan vælger du et erhvervslejemål i Aalborg med egne parkeringspladser

Vær opmærksom på lejebetingelserne, når du skal leje erhvervslokaler i Aalborg

Slutteligt skal du huske at være opmærksom på lejebetingelserne, når du skal vælge et erhvervslejemål i Nordjyllands hovedstad. Du skal bl.a. være opmærksom på, hvilke vilkår der gælder i forhold til depositum, opsigelsesvarsel, huslejestigninger og andre aspekter.

Del artikel

Andre læser også