Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du den rigtige skoletaske til dit barn

Af Annoncør

Der er mange overvejelser, som man skal gøre sig, når man vælger en ny skoletaske til dit barn. Hvor meget må den veje? Hvor meget skal der være plads til?

I denne artikel får du en hurtig guide til, hvordan du vælger den helt rigtige taske til dit barn.

En taske til skolebørn 

En skoletaske skal ikke være hvilken som helst taske. Tasken skal være designet til skolebørn, som skal bære tunge bøger, penalhus og madpakke.

Hos Bog & Ide findes der et væld af flotte skoletasker, som er skræddersyet til de lange skoledage.

Du kan for eksempel købe den populær Beckmann skoletaske enkeltvis eller som et sæt med en stor og lille taske, penalhus og mobilholder. 

Hvor stor skal skoletasken være?

Det er vigtig at tasken passer til dit barns alder og størrelse. 

Tasken må ikke blive for tung at bære. Dit barn skal kunne holde til at gå med den hver dag i skole uden at få ondt i ryggen eller skuldrene. 

Der skal også være nok plads i tasken til alle barnets sager, så de ikke har brug for mere end én taske til skole dagen. 

Derfor er Beckmann skoletasken et hit. Tasken er designet med optimal bærekomfort og vægtfordeling, så den ikke føles tung at gå med. 

Polstrede skulderstropper

Sørg for at tasken har justerbare skulderstroppe som er polstret. Stropperne skal kunne laves kortere og længere, så de kan passe til dit barns højde. Hvis barnet bærer på mange tunge bøger er det fordelagtigt, at stropperne laves kortere, så tasken sidder højt på ryggen. Nogle skoletasker har også rygstøtter, som fordeler vægten jævnt udover hele ryggen. 

Holdbarhed

Skoletasken skal med i skole hver eneste dag, og måske skal den bruges i flere år. Derfor skal den kunne holde til slid. 

Det er vigtig, at vælge en taske i holdbare materialer som nylon eller polyester. Disse materialer er slidstærke og vandafvisende, og så er materialet også nemt at rengøre med en våd klud. 

Ekstra rum til opbevaring

En god skoletaske har mange forskellige rum, som kan hjælpe dit barn med at organisere indholdet. 

Beckmann skoletasker fra Bog & Ide kommer med et stort hovedrum til bøger samt små rum og lommer til opbevaring, hvor barnet kan putte deres penalhus, drikkedunk, madpakke eller notesbøger. 

Tasken kommer også med en separat lomme, hvis barnet har en tablet eller computer med i skole. 

Del artikel

Andre læser også