ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du de rigtige smykker

Af Annoncør

Smykker er en nødvendig del af enhver stilren påklædning, og hvis du gerne vil se godt ud i det daglige og til fest, er smykker som øreringe, ringe og halskæder helt uundværlige.

Annoncørbetalt indhold leveret af: N.H.Jørgensen

Smykker sætter prikken over i’et på en smart og moderne beklædning, og det er således dine smykker, der giver dit udtryk det sidste og får dig til at stråle udover det sædvanelige.

Selv små smykker kan have stor effekt på dit udtryk, og selvom et par mindre øreringe måske ikke syner af så meget, så er de stadig med til at gøre din stil mere elegang og unik.

Hvis du er på udkig efter flotte smykker i tidsløse og elegante designs, bør du kigge nærmere på det store udvalg af smykker fra det danske brand Susanne Friis Bjørner.

Susanne Friis Bjørner skabte i 1991 sit eget smykkebrand efter mange års arbejde i smykkebranchen, og hendes smykker er i dag populære blandt rigtig mange kvinder, der elsker de smukke smykker, som altid fås til gode priser.

Kig dig selv i spejlet

Et smykke er ikke bare et smykke, for med et stort udvalg af forskellige materialer, former og farver, er det altid noget at vælge, som passer til lige netop dig. Men hvordan vælger du lige de rette smykker, som passer godt til dit udseende og din krop?

Det kan være en god idé at overveje nogle ting i forbindelse med smykkekøb, hvor du bl.a. skal kigge på din egen størrelse. Generelt klæder små og spinkle smykker nemlig små og spinkle kvinder bedst, mens du som lidt større kvinde sagtens kan bære de store øreringe og de store halskæder.

Også din ansigtsform og hals har en betydning for, hvilke smykker der vil klæde dig bedst. Her er nogle generelle regler eksempelvis:

  • At lange øreringe i dråbeform passer godt til dig, der har et kvadratisk ansigt
  • At korte halskæder passer godt til dig, der har en lang og tynd hals
  • At halskæder i en Y-form er godt til dig, der har en kortere hals

I sidste ende er det dog din egen personlige smag, som afgør, hvad du skal vælge. Det er dig, der skal bære smykkerne til daglig, og derfor er det dig, der bestemmer, hvilke smykker du skal købe.

Ved at købe smykker du holder af og føler dig godt tilpas i, vil din selvtillid nemlig stige markant, når du bevæger dig gennem din dagligdag.

Del artikel