Sådan uddanner du dig til massør

Skrevet af: Redaktionen

Bliv massør

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du er vild med at hjælpe andre og finder kroppen spændende, så kan du overveje at uddanne dig som massør. Massage er for mange dét, der gør, at arbejdsstillinger eller kroniske lidelser ikke skal dominere hverdagen, og mange arbejdspladser har dog også indgået aftaler med massører, som hver måned kommer og masserer de ansatte. Massøruddannelsen er for dig, der ønsker at uddanne dig indenfor kropsterapi, eller for dig, som allerede er behandler og vil supplere med massagens kunst.

Bliv uddannet massør

Alle kan uddanne sig som massører, og det er muligt at finde massøruddannelser i hele Danmark. Vælger du Lasotas massøruddannelse, får du kyndig undervisning og træning af specialiserede læger, som også fører tilsyn med niveauet på uddannelsen. Det betyder, at uddannelsens niveau er højt og studiet er ambitiøst. Det passer derfor godt til dig, der ønsker at blive selvstændig massør efter uddannelsen, eller til dig, som ønsker at videreuddanne dig som for eksempelvis idrætskadeterapeut. Underviserne på Lasotas uddannelses ønsker at skabe de bedste forudsætninger for sine studerende, og derfor er uddannelsen da også blandt landets foretrukne. Jobmulighederne efter endt uddannelse er gode, da massører bruges af private, af sportsfolk og af de fleste danske virksomheder. Det er især de danske virksomheder, som stadigt skaber flere jobmuligheder for massører, da mange ledelser har lært, hvor vigtigt det er, at deres ansatte føler sig godt tilpas og ikke får arbejdsrelaterede skavanker. 

Massagens magi

Er skaden først sket, kan det være nødvendigt at opsøge en massør. Det er dog ikke sikkert, at man kan identificere skaden og skadetidspunktet, for mange af dem, der har brug for en massør, har lidt overlast i længere perioder. Heldigvis er massage et godt redskab til at komme de fleste slags problemer til livs, mentalt som fysisk. Vores mentale sundhed er nemlig forbundet med vores fysiske, og vi kan nok alle nikke genkendende til at være sur og tvær på grund af muskelspændinger eller rygsmerter. Foruden at kunne kurere muskelspændinger kan massage også afhjælpe generel anspændthed, muskelømhed og spændingshovedpiner. Sidstnævnte er noget, som mange danskere dagligt lider af. Det kan derfor være en god idé at opsøge en massør, hvad end du er privatperson eller virksomhedsejer, da massage er ren magi for kroppens lidelser. 

Udøv massage på dig selv

Hvis du ikke har råd til, eller mulighed for, at opsøge en massør, er det muligt at udøve skuldermassage på dig selv i en vis grad. Her må det dog tilføjes, at professionel massage altid er en god investering i egen sundhed, da korrekt massage stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre muskulatur og øger kroppens generelle velvære. Alle disse fordele er svære at opnå på egen krop, når man ikke har en professionel baggrund, men der er stadig noget, der kan gøres. Start med at tage et varmt bad og smør kroppen ind i olie. Læn så dit hoved bagover, og brug dine hænder til at klemme på skuldermusklerne. Du skal klemme dér, hvor halsen rammer skuldrene. Løft stille og roligt dit hoved op, og lad det falde forover i et langsomt tempo, mens du holder trykket. Hold trykket i ti sekunder, før du slipper.

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.