ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan sparer du penge: Skift til en billigere a-kasse

Af Annoncør

Leder du altid efter nye og gode måder at spare lidt ekstra håndører her og der? Så bør du overveje at skifte a-kasse. Læs mere her om hvorfor det kan være en god ide at skifte a-kasse og hvorfor det kan betale sig for dig at gøre det.

En nødvendig udgift

Nogle gange kan vi ikke fjerne alle vores udgifter. Der er simpelthen bare nogle ting der skal betales, som for eksempel husleje, varmeregningen, madbudgettet og forsikringer. De ting skal betales og herunder ligger også a-kassen, som er en form for arbejdsløshedsforsikring for dig. Hvis du er på arbejdsmarkedet, så er det helt essentielt, at du har den udgift, da den kan være din store redningskrans hvis noget ender med at gå galt og du bliver arbejdsløs. Men derfor kan man nu godt skære lidt i prisen.

Bare fordi udgiften til en a-kasse, så betyder det ikke at det behøver at koste det hvide ud af øjnene. Man kan sagtens få sig nogle billige a-kasser i dag og hvis du synes at din egen gamle er ved at blive lidt for dyr, så bør du nok overveje at skifte. Men hvilken en ny a-kasse skal du mon vælge?

En billig a-kasse

Hvis du leder efter en god men billig ny a-kasse, så er alt hvad du skal gøre, er at tage et kig ind på nettet. Brug gerne en kedelig søndag eftermiddag på lige at rode lidt rundt ind på nettet og se dig lidt om. Du kan hurtigt få dannet dig et overblik, hvis du leder efter a-kasser som passer lige præcis dig og der hvor du er i livet lige nu. Hvis du for eksempel er ung eller kun arbejder deltid, så har du ikke brug for det samme tilbud, som personen der er midt i 30’erne og arbejder fuldtid.

Eftersom en a-kasse er en af de nødvendige udgifter vi har her i livet, så er det netop en god ide lige at gøre sig noget research omkring det. Vi kan jo alligevel ikke komme udenom denne udgift, så hvorfor ikke undersøge sagen og sørge for, at man i virkeligheden har det billigste man kan få på markedet lige nu.

Nogle gange følger der også specielle andre service med en a-kasse, som for eksempel ekstra råd og vejledning i tilfælde af arbejdsløshed. Så tjek gerne lige dette efter, hvis du føler, at det er noget du godt kunne få gavn af.

Skiftet

Ofte er det meget nemt at skulle skifte a-kasse. Ved langt de fleste tilfælde kan det klares indenfor et par minutter med et telefonopkald eller ved at sende en hurtig mail – selvom det nu med mailen nok tager lidt længere tid før man får svar. Som regel kræver det ikke det helt store arbejde fra egen side for at kunne klare dette skift og din nye a-kasse klarer som regel ærterne for dig. Hver dog opmærksom på, at der nogle gange godt kan være en overgangsperiode, hvor man lige må hænge fast i sin gamle a-kasse i en måned eller to.

Del artikel