ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan laver du smukke invitationer til dit barns barnedåb

Af Annoncør

Det er en af de største begivenheder i de fleste menneskers liv, når et lille barn kommer til verden. Det er stort at blive forældre, og det er noget, som for alvor ændrer tilværelsen. Derfor skal den store begivenhed naturligvis også markedes, hvilket traditionelt gøres med en barnedåb.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Prik&Streg

En barnedåb har naturligvis først og fremmest til formål at give dit barn et navn, men for mange bruges lejligheden også til at afholde en festlig begivenhed, hvor venner og familie kan samles for at fejre ankomsten af det lille nye familiemedlem.

Derfor er en barnedåb en vigtig begivenhed, og da et barn kun døbes én gang, kan det betale sig at gøre noget ud af formaliteterne omkring begivenheden, så dagen bliver til et smukt minde, der vil få en fast plads i hukommelsen mange år fremover hos både dig selv og dine gæster.

Men hvordan sørger du for, at dit barns barnedåb bliver til en mindeværdig begivenhed? Her er der mange ting, der skal tages højde for, men det hele starter naturligvis med invitationen, som skal sendes rundt til venner og familie.

En invitation barnedåb er en lille men ikke uvæsentlig detalje, og det er den, der lægger hele fundamentet for den kommende barnedåb. Dertil er invitationer til store begivenheder noget, som typisk vil blive gemt mange år fremover som et minde fra den store dag.

Derfor er det naturligvis vigtig, at du laver nogle invitationer, som markerer barnedåbens vigtighed på flot og elegant manér. På samme tid skal invitationerne være personlige, så der ikke er nogen tvivl om, hvem det er, der skal døbes.

Personlige dåbsinvitationer med tekst og navn

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af invitationerne til dit barns forestående dåb, kan du få lavet unikke trykte invitationer til barnedåb og navngivning.

Ved at få lavet trykte invitationer, slipper du først og fremmest for at skrive mange invitationer i hånden, mens den trykte tekst på samme tid vil give et helt andet og professionelt udtryk.

Dertil vil dit barns navn blive trykt på forsiden af invitationen, og da du har rig mulighed for at vælge mellem forskellige designs, farver og skrifttyper, kan du altid personificerer dine invitationer, så de passer til lige netop dig og dit barn.

Med trykte invitationer kan du således skabe et helt unikt udtryk, som vil markere den store dag med stil og manér.

Del artikel