Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan I opvarme jeres nybyggeri 

Af Annoncør

At være i gang med at bygge ens drømmehus, er noget helt særligt. Det er et nyt kapitel, der starter, hvor I kan kalde jer, for husejere. Der mange ting, der skal tages stilling til, når man bygger et helt nyt hus. Det kan for eksempel være hvilke vinduer, I skal have. En anden ting, der også er ret væsentlig for et nybyggeri er, hvordan huset skal opvarmes. Dette kan gøres på forskellige måder. Det er dog en god ide at gøre det på miljøvenlig måde, eventuelt med en varmepumpe. Se mere på https://www.kinnan.dk/nyttig-viden/ og læs mere herunder, om varmepumper til nybyggeri.  

Varmepumpe til nybyggeri 

En luft til vand varmepumpe vil være ideelt for et nybyggeri. Den kan nemlig både give varme og varmt vand. En luft til vand varmepumpe har en del, der skal stå indenfor og en del, der skal stå udenfor. Delen udenfor tager luft ind og tager varmeenergien ud, som så bliver overført til det system, der fordeler varmen rundt, i huset. Varmepumper findes i forskellige størrelser og udseende, så der er mulighed for, at I kan finde en, der passer til jeres nye hjem. En mulighed for opvarmning af jeres hus, kunne også være jordvarme. Det kræver dog, at haven skal graves op, så der kan anlægges jordvarme.  

Placering af varmepumpe 

Hvis I vil bruge en varmepumpe, til at varme jeres nye hjem op, så skal I også overveje, hvor den skal placeres. Et godt sted, vil være et sted i solen, så den kan trække en masse varmeenergi ind, til huset. De fleste varmepumper larmer ikke så meget, men de er heller ikke helt lydløse. Det er derfor en god ide, at udedelen af varmepumpen, for eksempel, ikke står lige under soveværelsesvinduet. Hvis I er tvivl om, hvor det er bedst at placere den, så kan I altid tage en snak med installatøren.  

Del artikel

Andre læser også