Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du spendere en weekend alene

Af Annoncør
Annonce fra Kikkertland
Annonce fra Kikkertland

Har alle vennerne allerede lagt planer for weekenden, og står du over for at skulle tilbringe to dage i dit eget selskab? Hvis du mangler inspiration til, hvordan du får det bedste ud af dine fridage, så læs med i vores guide, og få gode tips og ideer til en berigende solo-weekend.

En weekend med kvalitetstid

Der er mange forskellige måder, du kan spendere en sjov og hyggelig weekend med dig selv på. Du kan blandt andet overveje følgende muligheder:

  • Få en oplevelse
  • Dyrk motion
  • Forkæl dig selv
  • Fordyb dig i et projekt

Der er intet så godt som selvpleje, så mærk efter, om du er til total afslapning og selvforkælelse, eller om du i højere grad trænger til oplevelser og aktivitet.

Få en oplevelse

Hvis du har brug for at komme ud af huset, vil der næsten altid være oplevelser at finde i weekenden – både i og uden for byen. Undersøg, om der foregår noget i dit nærområde, som kunne have din interesse. Det kan for eksempel være en koncert, et spændende foredrag på det lokale bibliotek, et sportsarrangement eller måske en god film, der går i biografen.

Dyrk motion

I hverdagen kan det ofte være svært at afsætte tid til motion. Hvis du står over for en weekend uden planer, kan du derfor vælge at bruge den på at dyrke din krop og din sundhed. Er du til hård træning, kan du tage en tur i fitnesscenter, men hvis du bare gerne vil ud og bevæge dig lidt, kan en skøn, lang gåtur i naturen også være berigende for sindet.

Forkæl dig selv

Hvis du ikke er i humør til motion og aktivitet, så kan det også være, at du skal planlægge en weekend med total ro og selvforkælelse. Måske er det sjældent, at du får tid i den travle hverdag til at mærke efter, hvad du egentlig har brug for? Vil du gerne lidt ned i gear, så træk i pyjamassen, bestil noget lækker takeaway, og synk godt ned i sofaen med et lunt tæppe. Du kan for eksempel bruge tiden med en god bog, et par afsnit af din yndlingsserie eller måske bare en kop kaffe, et lunt fodbad og noget afslappende musik.

Fordyb dig i et projekt

En fri-weekend kan desuden være en oplagt mulighed for endelig at fordybe dig i dine hobbyer eller ufærdige projekter. Find malerpenslerne frem, øv dig på klaveret, tag din kikkert med ud for at se på fugle, eller find din stjernekikkert frem, når mørket falder på. Der findes utallige aktiviteter, du kan hygge dig med alene, og måske kan du samtidig lære dig selv lidt bedre at kende.

Del artikel

Andre læser også