Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du forberede dig på ferien

Af Annoncør

I lang tid har der været meget tomt på rejsefronten for mange danskere, fordi verden har set meget anderledes ud, end vi har været vant til. Pandemien har lagt en dæmper på rejser ud af landet, men nu begynder det forhåbentligt at se lidt lysere ud. Det er i hvert fald efterhånden muligt at rejse ind i andre lande, men det kræver, ligesom det altid har gjort, noget forberedelse at skulle på ferie. 

Find den rigtige rejse

Der er mange muligheder, når det kommer til at tage på ferie, og selvom du nok vil få en god ferie uanset hvad, er det da stadig bedst at finde den absolut bedste rejse hver gang. Den perfekte rejse kan se meget forskellig ud fra person til person, og kan både have noget at gøre med lokation, vejr, pris og aktivitetsniveau.

Gør dig klog på rejserestriktioner

Fordi verden ser så meget anderledes ud, end den gjorde for bare et par år siden, er der også flere ting at være opmærksom på, når du skal ud at rejse. Mange lande har nogle bestemte indrejserestriktioner, der skal overholdes, før du overhovedet kan komme ind i landet. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig klog på dette, så du er sikker på, at du overfylder landets krav for indrejse. Ellers kan du ende med at have brugt mange penge på ingenting. 

I denne tid kan det være klogt med en rejseforsikring

Mange mennesker har rejst rigtig mange gange uden en rejseforsikring, og har klaret det fint hver gang – men intet er som vi kender det. Mens verden stadig er så relativt utilregnelig, kan I gøre jer klogt i at tilkøbe en rejseforsikring inden ferien bare for at være på den sikre side. Det er trods alt bedre at gøre det for ingenting, end at lade være og få brug for den!