ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du få hjælp, hvis du drikker for meget

Af Annoncør

Flere tyer i dag til forskellige midler, når hverdagen bliver hård, eller når der blot er behov for et afbræk. Nogle vælger at gå til en sport, andre sætter en god film på, og så er der også dem, der falder til de mere usunde vaner. De kan for eksempel have med alkohol at gøre – og uheldigvis er dette en vane, der kan være ganske svær at slippe af med igen.

For ligesom med rygning er alkohol stærkt vanedannende, og derfor kan det være svært at komme ud af sin afhængighed, som det kan udvikle sig til at blive til.

Når du erkender, at du behøver hjælp

Med en alkoholafhængighed kan det være svært at komme normalt gennem hverdagen. Der kan pludselig blive behov for alkohol for netop at føle sig tilpas, og her er det vigtigt at tænke sig grundigt om og erkende, hvis man får et overforbrug.

Kan du selv nå frem til denne erkendelse, er du allerede nået meget langt i en behandling, men der kan også være behov for et skub fra blandt andet familie og venner, der står på sidelinjen og ser til, mens alkoholens tykke lænker bliver sværere og sværere at bryde for dig.

Find professionel alkoholbehandling i Aalborg

Det er muligt at få professionel hjælp og alkoholbehandling. Det kan for eksempel være alkoholbehandling Aalborg, hvis du holder til enten her i byen eller i nærheden. Ved et behandlingssted kan du få ekspertise og forståelse for din situation, og derfor bliver der også taget hånd om dig, som du har behov for. Alle er vi unikke, og derfor er det vigtigt, at du får sammensat et program for behandlinger, der passer til dig.

Sådan får du også den mest realistiske og bedste vej ud af dit forbrug.

Del artikel

Andre læser også