Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du få en bedre akustik i Aalborg

Af Annoncør

Uanset om du er hjemme eller på kontoret, er der få ting, der er ligeså irriterende som dårlig akustik. Det skaber en unødvendig støj i rummet, der har en meget forstyrrende effekt. Derfor er det også altid godt at sikre en bedre akustik i rummet. Det kan du gøre med skærmevægge.

Måske tror du, at skærmevægge er kedelige og bøvlede, men sådan forholder det sig slet ikke. I dag kan de nogle få skærmvægge, der er både flotte og praktiske. Derfor kan du helt sikkert også finde en skærmvæg, der passer til din arbejdsplads eller dit hjem. Læs med videre, hvis du vil vide mere om dine mange muligheder.

Nedbring støjen

Med en skærmvæg kan du reducere støjen i et rum markant. Derfor er det oftest også på kontorer, at der opstår et behov for skærmvægge. Ligesådan kan det også være et godt redskab i et klasselokale eller derhjemme.

En skærmvæg gør det dog ikke muligt at fjerne støjen helt. Derimod kan den hjælpe med at reducere taleforståelsen. På den måde bliver det sværere at høre, hvad der bliver sagt på den anden side af skærmvæggen. Det er netop denne egenskab, der gør det nemmere at fordybe sig, når der bliver opsat en skærmvæg.

Et bedre fokus

Det er dog ikke kun auditivt, at skærmvæggen kan hjælpe dig. Når du opsætter en skærmvæg, kan du samtidig afskærme dig fra det øvrige kontor. På den måde giver du dig selv bedre betingelser for fordybelse og koncentration.

Selvom der primært er stillesiddende arbejde på et kontor, er der alligevel altid bevægelse. Nogen skal hente en kop kaffe, nogen skal ud ad døren til møde. Andre er lige kommet tilbage fra et møde, nogen sidder og vipper på stolen og så videre. Når du afskærmer dig selv visuelt fra alt dette, kan du bedre fokusere på dit eget arbejde.

Et genialt tiltag i klasselokalet

Hvis du underviser på en skole, kan en skærmvæg også være et fortræffeligt tiltag. Med skærmvæggen kan du nemlig afskærme en eller flere elever fra det øvrige klasserum. På den måde kan eleven bedre koncentrere sig om sine egne opgaver.

Det er nemlig ikke usædvanligt, at der er en vis uro i et klasselokale. Nogle elever kan godt rumme det, mens andre bliver forstyrret af det. Her kan en skærmvæg være en hjælpende hånd, så eleverne bedre kan fordybe sig.

Del artikel

Andre læser også