ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du dyrke sikker sex i Aalborg

Af Annoncør

Aalborg er kendt for at være en sjov og festlig by. Blandt andet råder byen over den berømte og berygtede Jomfru Ane Gade, der består af mere end 20 restauranter, barer og natklubber. Derudover er byen også vært for der årlige karneval, der er det største af sin slags i Nordeuropa. Med andre er det sikkert at sige, at Aalborg elsker at feste.

Derfor virker det heller ikke helt malplaceret at formode, at der også bliver dyrket en del sex i Aalborg. Hvis du derfor er bosat i byen, bør du helt klart sætte dig ind i, hvordan du kan dyrke sex på den mest sikre måde. Det kan du nemlig ved at anvende kondomer. I det følgende kan du derfor læse mere om, hvordan du vælger de rette kondomer til dig selv.

Størrelsen er vigtig

Måske har du hørt, at størrelsen ikke er vigtig, men det er den faktisk – når det kommer til kondomer. Hvis dit kondom er enten for lille eller for stort, vil det ganske enkelt ikke sidde ordentligt under samlejet. Derfor er det altid vigtigt, at du køber kondomer i den rette størrelse.

Hvis du ikke kender din størrelse, kan du vælge at måle din, eller din partners, penis. Herefter kan du ofte læse dig frem til, hvilken størrelse du skal bruge i producentens størrelsesguide. Du kan også vælge at bestille forskellige størrelser hjem, og så prøve dig frem.

Forskellige egenskaber

Når du køber kondomer, kan du vælge mellem mange forskellige egenskaber. Blandt andet findes der kondomer med:

  • Bedøvende creme
  • Knopper
  • Riller

Det er helt klart en personlig sag, hvilken variant der er bedst. Hvis du ikke selv har en favorit endnu, er der derfor ikke andet for, end at prøve dig frem. Du kan naturligvis også gå med det sikre valg og bare købe helt neutrale kondomer.

Vælg sikre og sunde kondomer

Der findes rigtig mange kondomproducenter på markedet, og ikke alle er lige gode. Når du derfor skal købe kondomer, bør du altid sikre sig, at kondomerne lever op til de regler, som EU har udstukket.

På den måde sikrer du dig nemlig, at kondomet er sikkert at bruge, og at det ikke indeholder unødvendig kemi. Det er klart det bedste valg for din og din partners sundhed.

Del artikel

Andre læser også