ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du bruge de mørke efterårsaftener

Af Annoncør

Efteråret er kommet godt i gang nu, og det betyder mørke og kolde aftener de næste mange måneder. Hvis du bor alene, kender du måske til, at det ofte bliver lidt kedeligt efter et stykke tid bare at sidde derhjemme og se Netflix og Den Store Bagedyst.

Annoncørbetalt indhold leveret af privateplay.dk

Hvis du mangler noget inspiration til, hvad du ellers kan lave alle disse aftener, men uden at skulle forlade din dejligt varme lejlighed, så er du landet det rigtige sted.

Vi har samlet tre ting, der er nemme at kaste sig over, når du bliver træt af alle dine streamingtjenester.

1.  Lær at spille et instrument

Har du altid drømt om at kunne spille klaver, guitar, basun eller noget helt fjerde? Så er efteråret og vinteren den perfekte periode at gå i gang. Du behøver slet ikke tage fysisk undervisning, da der i dag er et utal af YouTube-videoer eller online undervisning, du i stedet kan se og lære, hvordan du spiller. Du vil helt sikker kunne imponere alle dine venner med dine nyfundne skills, når du står op fra dit vinterhi.

2.  Lær at strikke

Strikning er blevet mere populært de sidste par år – og med god grund. Det er super afslappende at sidde i sofaen, lytte til sin yndlingsmusik eller en lydbog og have gang i strikketøjet. Når du har strikket i noget tid, vil du kunne blive så god, at du kan strikke tøj til dig selv og venner og familie. Så er julegaverne jo allerede klaret.

3.  Udforsk dig selv med sexlegetøj

Har du mest af alt bare lyst til ikke at forlade din seng, så kan du jo bruge efteråret på at udforske dig selv og din krop med sexlegetøj. Du får ikke lyst til at forlade din seng igen, når du først kommer i gang. Heller ikke til foråret.

Der er en kæmpe verden af sexlegetøj, som godt kan virke lidt uoverskuelig, hvis du er helt ny på markedet. Derfor kan du med fordel starte med klassikeren over dem alle, når vi snakker sexlegetøj; nemlig dildoen.

Du kender sikkert til dildoen, men kender du også alle de forskellige typer af dildoer, man kan få i dag? Brug de lange aftener på at prøve lidt forskelligt, så du ved hvad du kan lide, og hvad der passer til dig. Måske bliver du overrasket.

Prøv f.eks. en dildo med sugekop i bunden. Den kan du sætte fast på en glat overflade, så du ikke selv behøver flytte den rundt. Den passer godt i bl.a. brusekabinen, og dine bade bliver svære at forlade – bare husk ikke at bruge al vandet.

En populær type dildo er selvfølgelig dildoen med vibrator. Denne type kombinerer penetration med vibrationer, hvilket skaber noget helt andet end en almindelig dildo. Den er en sand crowd pleaser, og du vil helt sikkert ikke fortryde at investere i sådan en.

Hvis du savner den rigtige varer, findes der i dag også dildoer, som er meget naturtro og til en forveksling ligner originalen.

Brug de mørke og kolde måneder på at prøve dig frem blandt de forskellige typer. Private Play har et kæmpe udvalg af forskellige dildoer, så hop derind hvis du mangler noget inspiration. Gør du det, vil en vinteraften aldrig føles for lang igen.

Så ud over stepperne og ind på Private Plays hjemmeside – så får du absolut en fantastisk vintersæson.

Del artikel

Andre læser også