Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan gør er vi fælles om at gøre Aalborg mere sikker

Af Annoncør

Aalborg er for mange kendt for at være en glad og livlig by. Men i øjeblikket er liv dog ikke det vi ser mest af, efter pandemien har ramt ikke bare Danmark, men hele verden.

Annoncør betalt indhold leveret af Powerbanken.dk

Efter mange måneder indenfor, er vi endelig begyndt at kunne være lidt ude igen. Men det er grundet de fornuftige retningslinjer som vi bør følge.

Mundbind kan gøre en kæmpe forskel

Storbyer såsom Aalborg er ofte et sted hvor der færdes mange mennesker. Med mange mennesker rundt omkring, så giver det sig selv, at det øger chancen for at sprede virussen. Hvis vi skal være på forkant med virussen og sørge for, at anden bølge – hvis den altså kommer, ikke bliver så slem, så er det nu vi skal være ekstra opmærksomme. Vi skal være langt bedre til at passe på os selv og hinanden. Dette indebærer blandt andet at vi husker afstand, at spritte godt af, og vigtigst af alt: bære mundbind. Mundbind har du måske allerede lagt mærke til, men faktum er, at der ikke er nok mennesker der gør brug af disse. Eftersom det ikke er et lovkrav, men blot en stærk anbefaling, så er der mange der ikke følger anvisningerne. Mundbind kan være med til at beskytte både dig og dine omgivelser, så hvorfor ikke fokusere på det, fremfor så meget andet?

Mundbind anbefalet af sundhedsvæsnet

Der kan være mange grunde til at folk i Aalborg ikke går med mundbind. En af de hyppigste årsager er, at vi ikke helt ved, hvad for en type mundbind vi skal investere i. Der er nemlig lavet flere forskellige, så hvad for en er bedst? Alle mundbind er bedre end ingen, så er det sagt. Men selvfølgelig er der nogle der er bedre end andre. Der findes både TYPE I & II, og hertil anbefaler vi at du tager et nærmere kig på FFP2, som er den model som bliver brugt af sundhedsvæsnet. Ved at bruge den samme som dem, så er du sikker på, at det er den mest effektive. Beskyt dig selv og andre mod COVID-19 ved at investere i et mundbind. Vi skal stå sammen hver for sig, for at udrydde denne virus, så vi atter igen kan samles i Aalborg og nyde vores skønne Danmark.