Sådan gør du klar til weekendopholdet

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Hverdagen kan for mange blive meget rutinepræget, med alt for lidt fokus på romantikken og hinanden. Netop af den årsag, kan det for mange være et tiltrængt afbræk på hverdagen, at tage væk hjemmefra for en stund. Det behøves nødvendigvis ikke, at være en tur langt væk, så længe det er væk fra de vante omgivelser. Der er efterhånden en pæn række lækre spa- og hotelophold, som man kan vælge i mellem, inden for landets grænser. Et ophold væk hjemmefra kan give rig mulighed for en masse, som der ellers ikke er tid til i hverdagen. Det er vigtigt at huske hinanden og pleje forholdet, så gnisten holdes i live. Det kan derfor være en god ide, at prioritere en tur væk en gang imellem.

 

Sådan forbereder du dig

Det første step er, at finde den rette lokation. Vælg gerne et hotel som ligger i en by, I aldrig har været i før. Der er ikke noget bedre end at være på ferie sammen, og komme til et sted, som man kan lære at kende sammen. Det er ikke anderledes, med et hotelophold. Hvorfor ikke vælge en by, som man måske ellers aldrig ville komme til at besøge? Spring ud i det!

Det næste step er, at få pakket en taske med alle de vigtigste ting. Det lyder måske kedeligt, men en idiotsikker pakkeliste kan lette pakkeprocessen, og også sætte hastigheden op.

Inden afgang er det især vigtigt at få tjekket vejrudsigten, og pakket den rette påklædning til turen. Det er meget rart at komme ud og udforske omgivelserne, og så er det ærgerligt, hvis grå skyer kommer til at præge himlen, og man kun har fået pakket sommertøjet. Pak derfor noget tøj, som er egnet til lidt af hvert.

Du kan også som prikken over i’et, planlægge en overraske for din udkårne, de fleste kan lide at blive overrasket. Det er ikke en helt skidt ide, at have planlagt noget morgenmad i sengen eller en lækker middag i lækre omgivelser på forhånd. Det er den sikre vinder i romantikkens navn!

 

Oplev noget sammen!

Det kan være en god ide, at have sat sig ind i de omgivelser man skal besøge. Selvom fokus skal være på afslapning og hinanden, kan det være rart at have et overblik over de aktiviteter, som man er i nærheden af. Det kan være rart at komme lidt ud og opleve nogle ting sammen, hvis lysten til at være eventyrlysten skulle gøre sit optog.

Selvom man er på weekendtur, behøves det ej heller betyde, at man ikke fortsat kan følge sin træningsrutine. Det kan tværtimod være en god ide, at løbe en tur sammen og træne i det fri. Det giver også mulighed for, at udforske området man besøger i højere grad, og det giver anledning til at komme lidt mere rundt end ellers.

 

Tips

Hvis du er i tvivl om hvad du skal booke, så er Sonnerupgaard.dk et glimrende alternativ. Godset tilbyder lækre grønne og idylliske omgivelser især for par, som ønsker at komme væk fra hverdagen for en stund. Godset kan benyttes til både kortere eller længere ophold. Placeringen er lidt over en halv time fra København, så det er muligt at kombinere idyl med en storbytur, hvis lysten til det skulle opstå. Der er mange muligheder.

Står du og mangler en ordentlig weekendtaske eller andet til turen kan helm.nu varmt anbefales. I kan også vælge at forkæle jer selv og/eller hinanden, med noget nyt lækkert træningsudstyr til turen. Only-approved.dk har et stort udvalg af udstyr, som gør træningen lidt sjovere. Det er de små detaljer som tæller, og hvem bliver ikke glad for en gave med omtanke?

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.