Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan giver du dine børn den bedste skolegang

Af Annoncør

Dagens børn og unge bruger mere og mere tid på skole og uddannelse, og det er faktisk meget mere end tidligere. En af grundene til det stigende fokus på læring kan være, at det moderne samfund sætter langt højere krav til elevers præstation i både folkeskolen, på gymnasiet og som studerende på universitetet. Vi skal derfor huske på at fortælle vores børn, at det er helt okay ikke at få topkarakter i alt, og at det er svært at være god til det hele. Det vigtigste er, at dine børn får en god skolegang i folkeskolen, der kan give dem en tryg start på hele uddannelsesræset, så de har en masse gå-på-mod til resten af studielivet. Dette vil vi forsøge at give dig nogle simple, men vigtige fifs til i denne artikel.

Annoncørbetalt indhold leveret af: GoTutor

Få hjælp udefra

Du skal selvfølgelig gøre det klart for dit barn, at det er helt normalt ikke at være god til både dansk, matematik, idræt, engelsk, geografi, historie, hjemkundskab og musik mm. Men hvis dit barn har svært ved et specifikt fag og selv ønsker at blive bedre heri, så kan det være en god idé at hente hjælp udefra, især hvis du selv har svært ved at finde den ekstra tid. Du kan eksempelvis undersøge lektiehjælp fra GoTutor.dk, som har et stort og bredt udvalg af dygtige undervisere, hvor Aalborg netop er blandt de tre mest efterspurgte byer. Der er altså rigtig mange Aalborgensere, der vælger at anskaffe lektiehjælp til sine børn for at hjælpe dem på vej mod en god skolegang. Det fordelagtige ved privat lektiehjælp i hjemmet er, at elev og underviser matches sammen, således de passer sammen både fagligt og personligt. Dette resulterer i, at den private lektiehjælp ikke blot bliver endnu en kedelig undervisning, som bare skal overstås for dit barn, men det vil rent faktisk være noget, som dit barn har lyst til at arbejde på at forbedre sig i.

Prioritér motion

Det kan måske godt lyde som et unødvendigt råd at give, fordi de fleste er klar over vigtigheden af motion, men ikke desto mindre er motion og bevægelse alfa omega for dit barns mentale og fysiske helbred. Hvis dit barn dyrker en holdsport er motionen samtidig også med til at opbygge sociale relationer til andre børn, hvilket også er altafgørende for, om dit barn trives i hverdagen. Det vigtigste er, at dit barn har gode venner til at holde modet og humøret oppe henne i skolen, da folkeskolen er den længste uddannelsesperiode i hele livet. Hvis dit barn ikke i forvejen dyrker en sport, kan det altså være en god idé at foreslå dit barn en prøvetime ved nogle af Aalborgs rigtig gode fodbold- eller håndbold klubber som eksempelvis Aalborg Freja, Aalborg KFUM, Aalborg Chang, B52, Vejgaard Boldspilklub, IK1919, Aalborg HK mm. Du skal selvfølgelig kun gøre det, hvis dit barn giver udtryk for, at en bestemt sport kunne være sjov og udviser interesse for det generelt.

Del artikel

Andre læser også