ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du en tablet, der kan leve op til ekstra krav

Af Annoncør

Inden for forskellige brancher kan det være nødvendigt at anvende tablets for at bibeholde mobilitet i arbejdet. Dog er der i nogle erhverv et ekstra krav til eksempelvis renlighed, som kan gøre det til lidt af en udfordring at arbejde med tablets, hvilket eksempelvis kan være ekstra krav til renlighed.

Annoncør betalt indhold leveret af blue-line.com.

Renrum kræver også rene tablets

Eksempelvis i medicinalindustrien, på sygehuse og lignende, er der meget høje krav til, at de remedier, der anvendes, er rene og på den måde ikke bidrager til at de rene områder bliver forurenet. Det er gældende for det udstyr, der anvendes til behandling, produktion og andet, mens det også er gældende for et hjælpemiddel som en tablet. Derfor kan det være en fordel at investere i tablets, som lever op til krav inden for renlighed og er lette at rengøre. På den måde kan medarbejderne drage nytte af fordelene ved en tablet, selvom der er høje krav til renlighed. Normale tablets er ikke nødvendigvis lavet til at kunne klare de rengøringsmidler, der skal til for at holde dem rene, hvilket er en anden årsag til, at det kan være en fordel at finde en tablet, der kan dette.

Tabletten skal stadig have den rette ydeevne

Derudover er det vigtigt at finde en tablet med den rette ydeevne, så I kan gøre det med tabletten, som I har behov for. På den måde er det muligt at finde en powerful tablet, der samtidigt er let at gøre rent. Her kan du kigge på, hvilken processor og kerne, der sidder i den givne tablet, så du ved noget om dens ydeevne. Dette bør du afstemme med behovet. Hvis tabletten skal bruges til større programmer og have gang i flere ting på en gang, kan det for eksempel være en fordel med en tablet med en større ydeevne.

Del artikel