ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du den rette padeltaske

Af Annoncør

Padel er på rekordtid blevet en populær sportsgren blandt den brede befolkning, hvilket også er med god grund, da det er sjovt, udfordrende og giver god motion. Derudover kan du samles med venner og bekendte og få gode spil. Her er det også vigtigt at have styr på udstyret.

Find den rette størrelse

Det er også gældende for den taske, du fragter udstyret rundt i. Det du som oftest skal have med til padel er:

  • Sko
  • Padelbat
  • Bolde
  • Drikkeflaske
  • Eventuelt energibarer
  • Tøj
  • Håndklæde

Det er vigtigt, at du har en god taske til dette indhold, så du ikke skal proppe den gamle skoletaske eller have det i en pose, der er lidt svær at have med rundt. Derfor kan det være en fordel at søge efter en padel taske, der kan indeholde tingene og få dig til at se smart ud, når du går ind i padelhallen.

Her er det vigtigt, at du finder en taske i den rette størrelse, så den passer til dine behov. Nogle tasker kan indeholde flere bat, hvis du skal have med til din kammerat eller har flere til forskellige spilsituationer. Derudover kan det også være en fordel, at der er plads til de andre nævnte ting. Dog er det ikke altid en fordel at have for store tasker, da de bare bliver trælse at slæbe med sig.

Udseendet har altid en betydning

Du kan også få taskerne i mange forskellige udseender, og det betyder også noget at få valgt en taske i et udseende, du bryder dig om og godt kan lide. Du kan få taskerne i klassiske farver såsom sort med mindre detaljer, mens du også kan få det i farver som grå, rød, hvid og lignende, og her kan du naturligvis vælge frit. Det kan være, at du ønsker at matche den med dit yndlingssæt til padel, eller bare vælge dine yndlingsfarver.

Sidelommer og stropper skal også overvejes nøje

Derudover skal du også overveje rumopdelingen i tasken. Nogle tasker er formet og delt op som tasker til tennis og badminton, hvor der er rum til bat, mens der ved siden af i samme eller andre rum er plads til øvrige dele. Disse vil have en strop, du kan bære som en almindelig sportstaske. Du kan også få tasker, der kan bæres som rygsæk og har plads til bat og øvrige dele.

Del artikel