Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du den perfekte gave til ham

Af Annoncør

Det kan være svært at finde på den helt perfekte gave man kan overraske sin mand eller kæreste med. Det kan være du allerede har gået rundt i gaderne i Aalborg og søgt efter inspiration i de forskellige butikker i jagten på den perfekte gave, som din kære vil kunne lide.

Annoncør betalt indhold leveret af Goldentime.dk

Det kan også være den du holder af længe har gået og snakket om et bestemt armbåndsur i sølv som han bare må eje, som du kan bruge som gaveide. Det viser at man har lyttet til hvad han har sagt og han vil blive glædeligt overrasket. Det kan også være at du ønsker selv at komme på en ide, men synes det kan være svært at komme op med den helt perfekte gaveide. Så kan du læse med her, hvor du får tre gode ideer, til hvad du kan give i gave til ham du holder af.

Et flot herreur

Smykker til mænd kan være rigtig flot og det er også en meget personlig gave at give, da du selv har været ude at vælge et, som du synes kunne klæde ham og passer til hans stil. Et af de mærker du kan søge inspiration fra er mærket Tissot, som designer et stort udvalg af herreure, hvor du både kan finde et i guld eller sølv med en flot brun læderrem til, det kan også være at der skal være mange detaljer på urskiven, så gør at uret kan mange flere ting. Urskiven kan du få i forskellige størrelser alt efter hvor stort hans håndled er eller hvor stort han godt kan lide sit ur. På den måde kan du få snævret feltet ind på hvad der vil passe helt perfekt til ham.

Fart over feltet

Kan ham du holder af godt lide fart over feltet, så kan en oplevelsesgave være en fed ide. Her kan man købe et gavekort til en tur på en racerbane, hvor han kan komme ud og køre stærkt på en sikker bane. Dette er helt sikkert en gave som han vil blive overrasket og glad