ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du den bedste vaskemaskine i test

Af Annoncør

Er det på tide, at du skal have en ny vaskemaskine? Man kan ikke undvære en vaskemaskine, særligt ikke hvis du har en stor familie med en masse tøjvask. Når du skal finde den bedste vaskemaskine, er der nogle få faktorer, du bør tage hensyn til. Du skal nemlig finde den helt rigtig vaskemaskine, der matcher dine behov og ønsker. Vi har skrevet mere om, hvordan du finder den bedste vaskemaskine i denne artikel. Så læs med her, og bliv klogere på, hvad din nye vaskemaskine skal kunne.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Datalife.dk

Hvilken type vaskemaskine har du brug for?

En vaskemaskine er et vigtigt apparat i hvert hjem. Derfor skal du finde en, der kan matche den tøjmængde, du skal have vasket på daglig basis. Hvis du har en stor familie, vil du sandsynligvis få brug for en vaskemaskine, der garanterer hurtige og effektive vaske. Du kan vælge mellem enten en front – eller topbetjent vaskemaskine. Førstnævnte er det, som de fleste bruger herhjemme i Danmark. En topbetjent vaskemaskine er derimod det, som f.eks. mange amerikanere bruger. Her lægger du tøjet i ovenfra. En topbetjent vaskemaskine kan blive nødvendigt for dig, der ikke har super meget plads at gøre med. Det sparer nemlig pladsen, når du skal åbne for lågen. Du kan også finde vaskemaskiner, hvor der kommer en tørrefunktion med. Det vil sige, at den kombinerer både vaske – og tørremaskinen.

Hvad må den koste dig?

Der findes vaskemaskiner til alle slags budgetter. De kan koste alt fra 2000 DKK til 8000 DKK. Det kan godt svinge i pris, alt afhængig af hvilke funktioner vaskemaskine skal komme med, og hvor avanceret den skal være. Hvis du vil have en rigtig billig vaskemaskine, er det måske ikke den mest effektive på markedet. Her skal du spørge dig selv, hvad der er mest vigtigt for dig. Skal det være prisen på din nye vaskemaskine eller de funktioner og levetid en, der koster lidt mere kan tilbyde dig? Det er en god ide at undersøge prisen på forskellige vaskemaskiner, så du ved hvad udbuddet er. Du kan læse artikler om den bedste vaskemaskine i test, for at gøre dig lidt research.

Overvej vandforbruget

Der er mange nyere vaskemaskiner, der doserer vandet ud af mængden af tøjet, der er i vaskemaskinen. Det sparer ikke kun på din vandregning, men det hjælper også på dit generelle vandforbrug. På denne måde gør du dig et klimavenligt valg, hvis du vælger en vaskemaskine, der er vandbesparende. Et højt vandforbrug i din vaskemaskine betyder nemlig ikke, at dit tøj bliver mere rent. Det spilder bare vand og energi. De nyere vaskemaskiner kommer med et langt bedre doseringssystem, end de ældre modeller. Du kan f.eks. kigge efter en vaskemaskine, der har en høj centrifugeringsevne, så dit tøj bliver slynget bedre ved første vask. Det betyder, at du ikke skal centrifugere dit tøj yderligere, når det er blevet vasket. Hvis dit tøj er meget vådt, så bruger din nuværende vaskemaskine mere vand end nødvendigt. Kig derfor efter en vaskemaskine, der kan opfylde dine behov og ønsker.

Del artikel