Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan falder du godt til i Aalborg

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Er du en af de mange, der er flyttet til Aalborg? Det er en studieby og en industriby, hvor mange flytter til og flytter fra. Derfor har vi samlet nogle råd, der kan give dig en god start i den nordjyske by. 

Mød nye mennesker

Ens omgangskreds er afgørende for, hvor meget man føler sig hjemme i en ny by. Det kan være svært at møde folk, man bliver forelsket i i virkeligheden, hvis man er i en by, hvor man ikke kender mange, derfor kan online dating være en måde at møde en ny. 

Hvis du er en kvinde der søger kvinde til sex, en mand der søger mand til sex, et par, der vil møde andre par, eller noget tredje, så kan du finde nye dates på Scor. Hvis man ikke møde nogen, man har lyst til at have sex med, så vil dates ofte bare være en god aften, hvor man kommer ud og lærer byen at kende. 

Hvis man ikke klikker seksuelt med de mennesker, man møder, kan man indimellem fortsætte som venner. 

Meld dig ind i en klub

En rigtig god måde at få nye venner er igennem sportsklubber, aftenskoler eller lignende hobbyklubber. Find en sport eller en aktivitet, som du er interesseret i. Du kan igennem en ny hobby møde folk, du har meget tilfælles med. Aalborg er en by, der er stor nok til, at der er klubber for det meste.
Det er en god idé, hvis du vælger en klub, der er social og en aktivitet, hvor man kan tale imens.