Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du sommeren til at gå i Aalborg og omegn

Af Annoncør

Et kig på kalenderen afslører, at vi befinder os midt i de danske sommermåneder. Og dette kan også siges for Aalborg og omegn. Den nordjyske sommer bliver ligesom mange andre steder i landet i stor stil tilbragt i hjemlige rammer. Det kan lyde kedeligt at nøjes med at blive hjemme frem for at drøne en tur ned over den tyske motorvej til Sydfrankrig. At opholde sig i Aalborg over sommeren lyder måske ikke så spændende som at hoppe på et fly til Thailand. Men der er ingen grund til at være sortseer denne sommer. Aalborg og omegn har massere spændende at byde på til den sommer-nysgerrige beboer. Så er du en af dem, der har valgt at ferien bliver hjemme på dansk grund i år, så skal du bestemt ikke frygte, at du kommer til at kede dig. Ihvertfald ikke hvis du vælger at læse denne liste. Her følger en kort og konkret gennemgang af en række aktiviteter, der helt sikkert vil få sommeren til at gå i Aalborg og omegn. Så er det bare at vælge et eller flere bud og prøvet det af! Rigtig god læselyst!

Annoncørbetalt indhold leveret af:  Casino online

Vær forberedt til de våde dage

En vigtig helgardering at have styr på er regnvejrsdagene. Når den danske sommer rammer, kan man ganske enkelt ikke regne med, at der bliver sol og 25 grader uge efter uge. Vejret har en tendens til også at være ganske vådt herhjemme om sommeren. Derfor skal du bestemt have underholdningen i orden til regnvejrsdagene. I kan spille brætspil, se en god film, eller måske er du typen, der nyder at slå benene op til en spændende omgang online roulette? Så bliver regnvejrsdagen slet ikke kedelig alligevel.

Gå på indkøb!

Aalborg er en stor by. Så hvorfor ikke udnytte de mange indkøbsmuligheder? Er du i shoppe-humør, så er en udflugt til danmarks fjerdestørste by, Aalborg, bestemt ikke en dårlig ide. Her kan du nyde godt af byens mange restauranter og spisesteder samtidig med, at du går en hyggelig tur langs byens gågade, hvor du helt sikkert finder noget, der falder i din smag. Er man et bymenneske, så er Aalborg helt sikkert det tætteste, du kommer på en storby i Nordjylland. 

Tag i forlystelsespark

Det er tid til at våge sig lidt ud fra byen. Og denne gang skal der virkelig fart over feltet! Fårup sommerland er en nordjysk sommerklassiker til den danske familie. Sæt et stort fedt kryds i kalenderen, og gør en dag ud af turen med hele familien. Du kan også vælge at overnatte på sommerlandets tilhørende hotel, hvilket uden tvivl vil være en oplevelse for de mindste. Med vandpark og forlystelser for både store og små, så slår Fårup Sommerland bestemt ikke fejl som en genial sommeraktivitet