Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du sat skub i hjemmebaren

Af Annoncør

De fleste af os har nok drømt om den perfekte hjemmebar, men at det også kan være en stor opgave at få sat op.

Annoncør betalt indhold leveret af fadølsanlæg-køb.dk

Vi vil prøve at komme med tre forskellige bud, på hvordan du kan lave en lækker løsning derhjemme – her finder du en løsning til ethvert budget og ethvert hjem.

I artiklen her kommer vi til at dække alt fra stort til småt – så læn dig bare tilbage og bliv klogere på hvordan du får lavet en lækker hjemmebar til lige præcis dig. Og bare rolig – det behøver hverken sprænge banken eller væggene for at kunne blive en realitet.

Et ægte barskab

Når det kommer til hjemmebaren, kan du komme rigtig langt for et beskedent budget. Find et fedt brugt skab i en genbrugsforretning, og så er du allerede i gang. For et par hundrede kroner kan du få sat lys og skinner i, så du både kan holde styr på dine glas, og sørge for at dine flasker ser så godt ud som muligt.

Hvis du kan finde det, anbefaler vi at finde et skab hvor der er plads til at du kan mixe dine drinks. Ofte kan du finde et skab med et udtræksbord, hvilket vil være det mest ideelle. Kan du ikke finde det, kan du hurtigt lave ét selv med et par beslag. Sørg for at du finder et skab der kan lukkes helt, så du ikke behøver have din alkohol på display hele tiden.

Slyngelstuen

Har du et rum du ikke bruger til noget, kan du med et par plakater og nogle genbrugte møbler hurtigt få indrettet en fed slyngelstue. Her behøver du ikke bruge det vilde på møbler, da effekten ofte bliver bedre ved at blande forskellige typer af møbler.

Med et rum bliver det pludselig endnu lettere at indrette en perfekt bar – inklusiv bardisk. En bardisk er prikken over i’et, og gør det nemt for dig at finde din indre bartender frem.

Det er samtidig også nemt at organisere din bar når du har mere plads.

Sådan får du sat skub i hjemmebaren

Lux-udgaven

Hvis man vil gå hele vejen med sin hjemmebar, og hvis pengene ikke er et problem – så kan man lave nogle helt unikke løsninger. Hos fadølsanlæg-køb.dk får du hurtigt den ultimative hjemmebar, og tilføjer du lidt rindende vand og el, kan du også få styr på ismaskine, opvask og håndvask – og pludselig har du nabolagets fedeste hjemmebar.

Ofte fravælger mange ofte at gå efter lux-udgaven, idet det hurtigt kan virke overvældende. Dog behøver det hverken være lige så dyrt eller avanceret som mange tror. Eksempelvis kan du med en bordopvaskemaskine undgå de helt store installationer, og et fadølsanlæg kan også fås i en integreret version, hvor du har fustage, kulsyre og andre installationer samlet i ét integreret modul. På denne måde kan du hurtigt få styr på hjemmebaren uden at skulle igennem de helt store renovationsprojekter.