Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hansen & Thoft deler guldkorn ud: Sådan får du allermest for din bolig i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

“Kom nærmere.”

Sådan lyder mottoet hos ejendomsmægleren Hansen & Thoft, der i 15 år har hjulpet aalborgensere med deres boligsalg.

Kontoret ligger på Hasserisvej 97, og her byder de hver dag velkommen til kunder, der ønsker den personlige betjening og nære dialog.

Som uafhængig mægler er teamet kendt for deres fleksibilitet. Det betyder bl.a., at de har plads til at være mere kreative i deres markedsføring, og at de kan vælge mellem forskellige pengeinstitutter alt efter, hvilken finansiering der passer den enkelte kunde bedst.

Resultaterne taler for sig selv. Hansen & Thoft er en af de bedst sælgende ejendomsmæglerbutikker i Aalborg kommune og ovenikøbet den bedst sælgende mægler i Hasseris.

De ved dermed, hvad de taler om, når det kommer til boligsalg, og nu deler de ud af guldkornene, så du også kan få mest for din bolig.

Hansen & Thoft deler guldkorn ud: Sådan får du allermest for din bolig i Aalborg

Gode råd til optimering

Vi møder Danni Thoft, der er ejendomsmægler og medindehaver af Hansen & Thoft, i det store, lyse kontor på Hasserisvej.

Det store spørgsmål som alle boligejerne gerne vil have svar på er jo, hvordan de får mest muligt for deres bolig. Hvad anbefaler du jeres kunder?

“Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at lave en strategi sammen med din mægler. Det er hele tiden i dialog med mægleren, at du finder ud af, hvad der giver mest mening for dig.

Du skal for eksempel overveje, om det er vigtigst for dig at få den optimale pris eller et hurtigt salg.

Herefter gennemgår vi boligen indvendigt og udvendig og kommer med forbedringsforslag til, hvordan vi kan optimere salget.

Som ejendomsmæglere sætter vi os ind i, hvad mulighederne og ulemperne er for boligen samt hvad boligens historik er.”

Hvilke konkrete råd vil du give folk for at optimere deres bolig til salget?

“Et helt simpelt råd er at rydde op. Det skaber lys og luft i din bolig. Har du for mange nipsting eller er møblerne for kompakte, kan rummene virker mindre.

At lufte ud og gøre rent kan også gøre forskellen på, om du får solgt eller ej.

I det hele taget skal du tænke på kundeoplevelsen og sørge for det bedst mulige førstehåndsindstryk.

Den vigtigste dag er dagen, hvor fotografen kommer på besøg. Her er det vigtigt at være klar. Det kan være noget så banalt som at flytte bilen fra indkørslen, men også at færdiggøre projekter i huset, at trimme haven eller fjerne ukrudt mellem fliserne.”

Hansen & Thoft deler guldkorn ud: Sådan får du allermest for din bolig i Aalborg

God og ærlig dialog med mægleren

Alle disse forslag kan i sidste ende hjælpe dig med at få den pris, du ønsker for din bolig.

Virker det en smule uoverskueligt selv at skulle finde ud af, hvordan du kan optimere din bolig, er der netop hjælp at hente hos Hansen & Thoft. Her tager en mægler dig i hånden igennem hele processen, forsikrer Danni Thoft.

“Som ejendomsmæglere skal vi hjælpe med at lave en ordentlig handel. Vi kommer ud og vurderer boligen, ser på hvad markedssituationen er, hvad historikken er for det pågældende område og finder ud af, hvad den rigtige strategi er i forhold til et salg.

Det er den gode og ærlige dialog, der gør den helt store forskel, og derfor tager vi gerne den tid, det tager for at få afstemt forventningerne.

Hvor meget din bolig i sidste ende er værd kommer an på, hvilken strategi du har valgt,” siger han.

Uanset hvilken type bolig du ejer, kan du trygt lægge den i hænderne hos Hansen & Thoft, der har erfaring med at sælge alt fra nedlagte landejendomme til etværelses ejerlejligheder og villaer.

Det mangfoldige mæglerteam har indgående kendskab til boligtyperne og som inkarnerede nordjyder ved de ikke mindst, hvad der rører sig i alle Aalborgs kroge; et lokalkendskab, der kommer deres kunder til gode.

Overvejer du at sælge din bolig, er du velkommen til at kontakte Hansen & Thoft til en uforpligtende samtale.

Del artikel

Andre læser også