ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan bliver du klar til sommeren med fliserens

Af Annoncør

Solen skinner, temperaturen stiger og aalborgenserne begynder så småt at komme mere og mere ud og anvende de offentlige steder til at nyde det gode vejr i.

Det betyder ikke blot, at der er en lang række af medarbejder i det offentlige, hvis allerhelligste opgave er at få rengjort fliserne rundt omkring i Aalborg, men ligeledes at der er en stor mængde af husejere, som tænker langs de samme baner. Det er her fliserne i indkørslen som forhaven og baghaven, der står for skud, når sommeren nærmere sig med hastige skridt.

Hvad er fliserens, og hvorfor skal jeg investere i det?

Mange steder ses det, at fliser er utrolig svære at pleje hen over efteråret og vinteren, hvor de ligger til under et lag af blade, vand eller sne. Det er som sådan heller ikke et problem, hvis man blot sørger for at vedligeholde og behandle fliserne på andre tidspunkter af året, således de netop kan holde til at ligge i hi på denne måde.

Særligt ses det, at mange gør en ekstra indsats for, at baghavens fliser ser godt ud, når sommeren nærmer sig, og man bruger mange af sine vågne timer ude i solen, hvis det er muligt. Det er derfor på nuværende tidspunkt rigtig relevant at tage et kig på, hvad fliserens er, og hvorfor man bør investere i det.

Fliserens er som oftest en mekanisk rensning eller en algebehandling af ens fliser, som har til hensigt at bekæmpe sådan nogle ting som flisepest. Derudover er der også mulighed for at imprægnere ens fliser. Tilfælles har disse ting, at de er med til at forebygge yderligere flisepest og vedligeholde kvaliteten af ens fliser, således man undgår at skulle have lagt nye fliser hyppigt.  

Hvor finder jeg hjælp til fliserens?

Det kan være en dyr investering, hvis man skal ud at have fat i alt udstyret til at rengøre ens fliser – især hvis man ikke engang har så mange fliser, der skal gøres rene. Det kan derfor være værd at kigge på, om man får mere for sine penge ved at investere i, at en fagperson kommer og gør det for en.

Der findes flere virksomheder, som nemt og effektivt kan rense dine fliser, men som samtidig også kan gøre det på en miljøvenlig måde. Derudover er der også steder, som tilbyder en gratis prøverens, således man faktisk får et indblik i, hvordan det gøres, samt resultatet af dette. Læs mere på Fliserens-eksperten.dk.

Del artikel

Andre læser også